Bu tufek hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan arkadaslar var mi? Nasil bir tufektir hangi ozellikleriyle one cikar?Isabeti menzili iyi midir? Bir de bunu alma da sunu al diyebileceginiz bir tufek var mi tesekkurler.Bir de Scuba tupu kullanma olanagim yok pompayla kullanabilirmiyim bu silahi acaba?
Fx Royale 400 (.22)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
daha bu silah Türkiye'de yok, bekliyoruz. Ancak genel olarak yurtdışı forumlarda övgüler alan, isabetli, istikrarlı bir silah olarak anılıyor.
-
pompa kullanimi nasil olur? cevabiniz icin tesekkurler.
-
Gladiatörün 645cc tüpü için durum aşağıdaki gib:
Gladiator'u pompa ile doldurmak
bugün atıştan gelince Gladiatörümü pompa ile doldurdum, süre tutmadım. ama kaç pompada kaç bar yükseliyoru silah üzerindeki manometre ile bakarak not aldım.işte sonuçlar:
120-140 bar 70 pompa
140-150 bar 33 pompa
150-160 bar 45 pompa
160-170 bar 45 pompa
170-180 bar 44 pompa
180-190 bar 41 pompa
190-200 bar 38 pompa
toplam: 316 pompaoran-orantı yaparsak 196 pompa gerekir, eğer 75-80kg ve üzerindeyseniz doğru teknikle (kas gücü değil vücut ağırlığını kullanarak) sıkıntı çekmezsiniz.
-
tesekkurler cevap icin. Silah hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa soyleyebilirler hala.Bir de AA S510 x-tra fac ile karsilastirma yapabilcek varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim.
-
-
Selamlar.
Bende Gladiator için sadece pompa kullanıyorum. Hill pompa. 200 ile 160 bar arası atış yapıyorum tekrar dolduruyorum. 72 kiloyum ve hiç sıkıntı çekmeden dolduruyorum. Dayım 85 kilo o dolduramıyor . Biraz teknik işi yani. Scuba düşünmüyorum, pompa daha iyi. Çünkü atış yaparken her atış daha özel oluyor. Her atışta içinizden bişey kopuyo sanki. Çünkü her atış sonrasında 5-10 pompa ve zahmet demek. Böylelikle ota çöpe atmıyorsunuz. Ben inadina pompa diyorum... -
Selamlar.
Bende Gladiator için sadece pompa kullanıyorum. Hill pompa. 200 ile 160 bar arası atış yapıyorum tekrar dolduruyorum. 72 kiloyum ve hiç sıkıntı çekmeden dolduruyorum. Dayım 85 kilo o dolduramıyor . Biraz teknik işi yani. Scuba düşünmüyorum, pompa daha iyi. Çünkü atış yaparken her atış daha özel oluyor. Her atışta içinizden bişey kopuyo sanki. Çünkü her atış sonrasında 5-10 pompa ve zahmet demek. Böylelikle ota çöpe atmıyorsunuz. Ben inadina pompa diyorum...Aynen katılıyorum ne kadar emek artarsa atış konsantrasyonu o kadar artıyor. Özellikle tek tek atış yapan pcp ler her geçen gün gözümde daha bir değer kazanıyor. Mesela Air Arms EV 2 Blue . Saygılar
-
Aynen katılıyorum ne kadar emek artarsa atış konsantrasyonu o kadar artıyor. Özellikle tek tek atış yapan pcp ler her geçen gün gözümde daha bir değer kazanıyor. Mesela Air Arms EV 2 Blue . Saygılar
Aaaahh ahhhhh.... -
Mustafa elde avuçta ne var ne yok satıp güçlerimizi birleştirip alalım bitane olsun bitsin.
-
Abi, artık bi işe girip para kazanana kadar, bana tüfek değiştirmek yok.
-
Abi, artık bi işe girip para kazanana kadar, bana tüfek değiştirmek yok.
Doğru söylüyorsun, iş güç olsun en kralı olur. Yarın serdarın orda görüşürüz. Saygılar
-
arkadaşlar ne ettiniz yw ben yevmiyeci adam bile tutmayı düşüyorum pompa için ne zevki
-
Zaten scuba tup sansim yok da pompayla doldurulabilecegini ogrenmem guzel oldu tesekkurler Şuayip Bey. Videolar hakkinda dusunceleri olan arkadaslar varsa paylasabilirler tesekkurler.