Erdem yeni silahın hayırlı olsun..güle güle kullan..Silah hakkındaki yorumlarını bekliyoruz..
"RaptorX" in Yeni Silahı "Steyr " Hayırlı olsun.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
hayırlı uğurlu olsun abi,güle güle kullan
-
Hayırlı olsun Erdem Abi. Bu silahtan bir tane de Ankara Team' de olması çok güzel.
-
Erdem abi hayırlı olsun gerçekten süüper bir PCP. Saygılar
-
Hayırlı olsun Erdem. Güzel günlerde kullan.
-
Dikkatimi çeken şey; benim bildiğin bu PCP nin tüpü siyah renkti bu parlak metal Saygılar
-
Hayırlı olsun. Manyak güzel bişey. İzlanimlerinizi paylaşırsanız bizde düşünelim bir tane.
Bu mesajı yazınca nette bakayım neymiş dedim. Fiyatınıda görünce anladım ki bizim çokkk düşünmemiz gerekecek -
Dikkatimi çeken şey; benim bildiğin bu PCP nin tüpü siyah renkti bu parlak metal Saygılar
Beyazlara Beyaz Renk ,,Zencilere siyah renk,,Kızılderililere Kırmızı Renk,,
-
hepinize teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun. Mehmet haklısın tüpü siyah renk. ancak bu silahın tüpünde bir zede vardı bu nedenle alüminyum tüple aldım, siyah tüp siparişi verildi. O gelince değiştirecekler.
geldiği halde 18g AA pellet ile 195-200bar dolumda:
860 863 863 863 868 870 869 871 868 869
869 865 864 865 865 864 865 872 870 874
875 887 871 866 861 851 849 846 843 837fps ölçüm yaptım. Gücünü sonra kıstım şu anda 850fps civarı atıyor. Üstad impo'nun deneyimlerine göre bu hızı 830fps'ye düşüreceğim, bu durumda 16g i 880-890fps atıyormuş. Böylece hem regüle atış sayısı artacak, hem namlu şahlanması azalacak. Silahın quickfili yok, tüpü söküp doldurup tekrar takıyorsunuz. Şarjörlü değil, tek tek doldurup atış yapılıyor. Tetiği tabii ki nefis, ciddi bir müsabaka tetiği ve birçok ayarı var.
-
Şimdi oldu pekte güzel oldu. Saygılar
-
Eminim sesi de çok güzeldir.
-
hayırlı olsun erdem abi iyi günlerde kullan varmış dememkki bir bildiğin
sevgiler
-
Hayirli olsun,
guzel bir karar, cok basarili bir musabaka silahi bence uzerine makina yok..
Taylan abi' nin steyr i ile atis yapinca icimiz burkulur agzimizdan vaybe sozcukleri dokulurdu
simdi AnkaraTeam uyeleride ayni duyguyu tadacaklar
tekrar hayirli olsun
-
Ankara buluşmasın da sayın impo nun tüfeği ile atış imkanı bulmuştum, gerçekten de çok hassas bir tetiği olan, stabilitesi çok yüksek bir tüfek. Erdem Ağabey size de çok yakışmış ayrıca, artık uzun mesafede grupman konusunda yeni bir dönem başlıyor sanırım Ankara takımı için.
-
hayırlı olsun abicim .. saygılar
-
hayırlı olsun erdem bey.gercekten cok güzel.allah nazardan saklasın üstüne birtane nazar boncuğu lazım
-
HAyırlı olsun Erdem abi güle güle kullan, ne grupman yapar bu cihaz
-
Erdem dün telefonla arayıp önce sesini dinletti henüz göremedim, hayırlı olsun, güzel günlerde kullan.
-
Eminim sesi de çok güzeldir.
Sesi güzel, Moderatörsüz rahatsızlık vermiyor.HAyırlı olsun Erdem abi güle güle kullan, ne grupman yapar bu cihaz
Serdar Seni bekliyoruz gurupman için. -