Daisy kurmalı tüfek hava kaçırma sorunu??

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar bugün siteden satılık olan bir tüfeği aldım, daisy powerline 856 diye kurmalı sistemle çalısan bir tüfek.

tüfek anladığım kadarıyla baya bir süre yatmış kullanılmamış metal olan namlu kısmında kısmi paslanmalar var çünkü bunu bilerek aldım sprey boyayla hallederim diyerek.

birkaç defa kurup ateş ettim tüfekle bir sorunu yoktu (bu atışlarda tüfeği 3-4 defa kurdum en fazla), sonra merak edip kaç defa kurulabiliyor dedim başladım kurmaya sanırım 12yi geçtim ve o esnada fıssss diye sesle hava boşalmaya başladı içinde biriken. şimdi tekrar her kurduğumda kurarken hava kaçırıyo kurma mekanızmasınından ordan havayı depolamıyor yani.

bunların mekanızması nasıl bilmıyorum, sanırım ama biyeri delindi yada yırtıldı? sorun nerden olabilir?

nette biraz baktım bu modellerde keçe varmış sanırım ondan olabilirmi?

tüfek bu alltaki resimdekinden;
    [Resim Engellendi: http://i56.tinypic.com/1zmk17n.jpg]

• yada daisy yedek parçalarını istanbulda bulabilceğim yada tamir eden biyer varmı servisi filan??

• pompalama işlemi yapar gibi kolu tamamaen açok pozisyona getir orda pistonun en arkasında yaglama yapılması gereken yeri gösteriyo olucak orda süngerimsi bi yer var yağlama yapılan onun oralarda bi kırılma görüceksin daisy multipumplarda kronik fazla kurmanın basıncı bakalitten yapılma pistonun kırılmasına sebep oluyo servis e yönlendirebilirim senş ama onlarda bişey yapamıyolar çünkü parça yok ellerinde garantin devam ediyor ise tüfeği değiştirirler. onun dışında aleminyum yada polyemit mazemeden piston yaptırabilrisin.

• aynen tüfegi kurarken o yuvarlak sünger yerden havanın kaçtıgını hissediyorum zaten üzerine parmagımı koyunca. yalnız serviste parcasının olmaması bana ilginç geldi heleki böle kronık bir sorunu varsa bu modellerin.
    daha önce kendisi bu parçadan ürettirmiş bi arkadaş varmı? bana nerde nasıl yapabilceğim hakkında genıs bır bılgı verırse sevınırım
    yada daha önce kendı tüfegine yaptırmıs elinde bu parcadan fazladan bulunan birisi cıkarsa cok mutlu olabilirim şuan :)

Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen mertgg555 (30 Nisan 2011 21:40).

• hocam bende bu tüfeğin bi benzeri vardı evde oynamalık kullanıyodum bu sorunla karşılaşınca bunu gönderdim yapsınlar diye sonrada unuttum yanılmıyosam 2 ay a yakın kaldı serviste aklıma geldi aradım dediler yedek parçası yok değiştirelim yenisini verelim bende ustune fark verip şuan zevkle kullandığım 953target ile değiştirdim ölçmedim ama sanırım daisy de tüm modellerde pistonlar aynı aslında bende piston yaptırmayı düşünüyorum diğer eve geçtiğimde piston çapını ölçiyim eğer aynı ise beraber yaptırabiliriz

• aslında baya bi üretti daisy bu tüfekten farklı model numaraları versede aslında hepsinin mekanigi parcaları aynı sanırım o yuzden yedek parcası olmaması hala tuhaf gelıyo bana.
    sendeki tüfekle bendekide buyuk ıhtımal aynıdır parcaları, eger beraber urettırmek gıbı bır durumumuz olursa cok sevınırım, senden haber beklıyorum ozaman

• her nekadar havalı tüfek tamirinden ve agrızalarından anlamasamda namlusunda bi sorun yok onu biliyorum:) ya keçe yada arkadaşın dediği gibi pistonda bir sorun var hava ordan kaçıyo ama şuan pekte ilgilenmiyorum açıkcası koydum kenara duruyo öle tüfek.