50metre 100metre steyr
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Selamlar. Silahınız tekrar hayırlı olsun. Bakınca göz dolduruyo. Ama bu silahı nasıl kıyıpta böyle yerlere koyuyorsunuz. Benim bile burdan inşallah çizilmemiştir dediğimi duyarsınız umarım
-
üstüne koyduğum nemli-çürümüş bir ağaç kütük , taşın üstüne koyarmıyım hiç
-
çok yakışıklı silah, güle güle kullanın
almanya fiyatı ile yurdum fiyatı arasındaki makas ne durumda acaba
sipariş üzerine mi geliyor
-
evet bu tür silahları (HP ve FT) siparişle getiriyorlar, bu silahı başkası sipariş etmiş ama almamış o nedenle beklemedim. Almanya fiyatlarını bilmiyorum ama makas aynı makas diyebilirim.
-
Vay, vay, vay... Süper olmuş grupmanlar.Eline sağlık.
-
bunlar bişey değil Taylan, ısınma turları. bu silah 100metrede tek delik yapar gibi yalnız 25x bana 100metrede yetmiyor. 10-50x60 nikko'yu elden çıkardığıma pişman oldum bu sabah
-
bunlar bişey değil Taylan, ısınma turları. bu silah 100metrede tek delik yapar gibi yalnız 25x bana 100metrede yetmiyor. 10-50x60 nikko'yu elden çıkardığıma pişman oldum bu sabah
Hawkeyi verirsen ,Sana ZOS 10-50x60 derhal veririm. yada Hawkeye 50 lira nakit..Guruplar Harika ,,Daha iyileri olacaktır mutlaka..Sen ve Silah buna uyumlusunuz.Tebrikler.
-
Osman abi her zaman olduğu gibi çok düşüncelisin ödünç versen sadece ?
-
Osman abi her zaman olduğu gibi çok düşüncelisin ödünç versen sadece ?
Hawkeyle değişelimde bir hawke miz olsun dedik..işe taş koyma.. .ne zaman istersen denemek için alabilirsin..
-
helal olsun şahane silah . sadece steyr yazısı yeter
-
Bu tüfeği daystate air ranger ve fx lerle 70m den rüzgarsız havada aynı atıcıyla kapıştıracaksın grupman farkı azda olsa steyr 1 adım önde gibi gözüküyor. Tipide şahane birkaç ay sonra 50 lik bir dürbünle 50m den aspirin atışları görürüz inşallah..
saygılar. -
Nazar değmesin.Her havalı severin hayallerini süsleyen bir silah.Güle güle kullanmak nasip olsun.
-
bu tüfeğe güzel bir Schmidt & Bender 12.5-50x60 FT dürbün iyi gider
Benden söylemesi
[Resim Engellendi: https://www.airgunsofarizona.com/SchmidtBender/SB125060FTAngle.gif]
-
tebrikler,10 numara atış olmuş
-
Eline sağlık Erdem abi şahane atışlar, bi tane ft de bana nasip olurmu acaba
-
evet benim de her gün daha fazla hayallerime giriyor steyr...
acaba biraz hazır bilgi almamız mümkün mü
sanırım tek satıcı atak
karta taksit yapıyorlar mı
sitelerindeki fiyatlar pazarlığa açık mı
servis, parça, garanti destekleri nasıl
lg 110 modelin hangi alt modellerini alabiliyoruz, aradaki farklar nedir
4.5mm kalibresi hakkında bilginiz var mı, yani 5.5 ile boy ölçüşebilir mi acaba
teşekkürler
-
Erdem, grupmanlar çok güzel. Cumartesi günü bir aksilik çıkma ise mutlaka görmeye geliyorum, tekrar hayırlı olsun, selamlar.
-