hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim Raptorx...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkür ederim Raptorx...
yok sen mod99 alma bence alınca hemen satıyorsun da tüfengi
sumatradan bahsediyorsun herade kadir abi :)iyiki satmışım alır almaz.pompayla doldurup doyasıya atış yapmaya benim gücüm yetmezdi onunla.500cc tüpü ıkına ıkına doldur 30 atış yap
o güce ulaşsın 5 10 atış yapsın diyen çok insan var naber
ben kaçar eve byee
o güce ulaşsın 5 10 atış yapsın diyen çok insan var naber
ben kaçar eve byee
orantısız güç güç değildir :):)
Tencere delmek bana gore degil zaten tencerelerim aluminyum teflon celik tencerem yok o guce sahsen benim ihtiyacim yok soyle 16gr pelleti 950fps ile atsin 50-70 stabil atis yapsin ben 200m yide vururum sumatra icin 300bar tup lazim bence pompa hikaye 500cc yi doldurmaya can mi dayanir ben 300cc yi dolduramiyorum gunde 180 atis yaptigim oluyor 3 posta dolumla ertesi sabah kollarimda terminator modu oluyor damarlar sismis keskin bir agri ben bu kafadan bir insanim yakin dostum degerli abim dervis abide bu kafadan yanilmiyorsam
Tencere delmek bana gore degil zaten tencerelerim aluminyum teflon celik tencerem yok o guce sahsen benim ihtiyacim yok soyle 16gr pelleti 950fps ile atsin 50-70 stabil atis yapsin ben 200m yide vururum sumatra icin 300bar tup lazim bence pompa hikaye 500cc yi doldurmaya can mi dayanir ben 300cc yi dolduramiyorum gunde 180 atis yaptigim oluyor 3 posta dolumla ertesi sabah kollarimda terminator modu oluyor damarlar sismis keskin bir agri ben bu kafadan bir insanim yakin dostum degerli abim dervis abide bu kafadan yanilmiyorsam
+1
attığımı vurduktan sonra gerisi boş.güç 2.planda benim için.pazar günleri 250 pellet attığım oluyor sabahtan akşama.250 atış yapablmek için 500 cc tüpü 8 kere doldurmam gerekecek.bu yüzden bana uygun deil sumatralar.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
Teşekkür ederiz...
ekonomik yaylı için güzel tercih.Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
ekonomik yaylı için güzel tercih.Allah kaza bela vermesin hayırlı olsun
Teşekkürler...
Güle güle kullanın arkadaşlar.Kazasız belasız.Güzel bir yaylı gerçekten..
Şuan gündemin fiyat performans acısından isabetli bir seçimi .kazasız belasız kullanın hayırlı olsun ..
Hayırlı olsun bugün bende bir mod99 sahibi oldum İsabetli atışlar
hayırlı olsun güle güle kullanın