arkadaşlar tüfeğin yanında optima dürbün verdiler ama benim içim pek ona ısınmıyor. bana önerebileceğiniz ve ankara marketlerinde bulabileceğim bir dürbün istiyorum ... malum gider alırım oda piyasanın hiç rabet görmeyen ve en ağır dürbünü olur.. yardım ederseniz makbule geçer...
hatsan at44 long a dürbün
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Avmarkette Nikko Stirling ler var onlara bak derim. Saygılar
-
Avmarkette Nikko Stirling ler var onlara bak derim. Saygılar
+1
Eğer Ankaradan elden alayım diyorsan ordan başka bir yere gitme. Havalı bölümünde cafer ağbi var, yardımcı olacaktır sana. Zaten Ankarada başka dabu işi bilen "bayi" yok -
tüfeğide cafer abi sattı zaten ona bi uğrayım bakalım..lazerle ayarlayıp veriyo zaten....bana av marketin yolu gözüktü sanırım.. teşekkürler avmarket harici pek ilgilenmiyo zaten ... saygılar
-
Size benim de kullandığım NikkoStirling Gameking 4-16X50 modelini öneririm. Paralakslı ve mildotlu. Hem çok kaliteli ve net hem de fiyatı uygun. 270 lira falan olması lazım Av Market'te.
-
bütçen uygunsa şu dürbünü tavsiye ederim hem noktalı hem yatay çizgili,2 reticle 1 arada,hafif,netliği aha böyle
6.24 olanı
-
bütçem 300 400 arası olacak büyük ihtimal hawke olabilir yada nikola ..böyle herkesin tercih ettiği modellerden bu iki öneriniz iyi gibi ..aslında oldumu tam olsun diyorum longun yanına bunlarıkonbine edebilirim. saygılar..
-
tam olsun diye hawke dedim zaten
-
bütçen uygunsa şu dürbünü tavsiye ederim hem noktalı hem yatay çizgili,2 reticle 1 arada,hafif,netliği aha böyle
6.24 olanı
tam olsun diye hawke dedim zaten
portalda zaten hawke çok dikkatimi çekti bütün pro sayılacak hobiseverler hawke ile konbin yapmış... -
Ben sizin yerinizde olsam siteye br göz gezdirirdim veya bir kaç gün beklerdim. Çok temiz sıfırdan farksız dürbünler satılabiliyor ikinci el olarak.
-
zaten 10 15 gün içinde almayı planlıyorum..birde ankara teams ın mühyedeki atışlara gidşp biraz daha fikir alacağım..bakalım.
-
Hem Ankaradasınız, hem PCP sahibisiniz hem de halaa bulışmalara katılmamışssıznız, bence ilk fırsatta Mutlaka gidin, bir çok dürbün görüp deneme imkanı bulursunuz ve böylece işinizi şansa bırakmadan doğru bir tercih yapmanıza yardımcı olacaktır.
-
aslında bu foruma girmeden önce yani 1 ay önce felan hatsan mod 125 ile idare ediyordum biraz forum u inceledim ve hemen bir pcp tüfek aldım dürbünüde buranın kabul ettiği bişey olsun diyorum kısmetse yani babam arabayı verirse 21 ine gelmeyi planlıyorum..orda daha iyi fikir sahibi olacağım kein.saygılar