arkadaşlar hw 97 k 4.5luk tüfeğime hangi pelleti kullanmam gerekir...verim açısından...bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim malum daha acemiyiz...
şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim...
hw 97k ya pellet
-
ecyad -
22 Şubat 2008 13:47
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun keyifli atışlar ben crosman pointed çok memnunum + gamo ts 10
-
bende,diana high power-diablo baracuda öneririm, en iyi grupmanı bunlarla yapıyom ben
-
teşekkür ederim ilker abi bakalım bismillah dedik sonumuzu pek hayırlı görmüyorum... bu arada tüfekleri gönderen abimiz bana 2 kutu crosman 1 kutu crosman pointed 1 kutu da pro hunter gödermiş ...ben sadece başka alternatif ne kullanılabilirdiye bilgi edinmek istedim...bu arada pelletleri gönderen abimizinde çok selamı var...
-
gamo roket de bu işin bonusu olsun tahribat açısından söylüyorum kardeş..ben çok memnunum ..onu özel günlerimde kullanıyorum
-
hepinize ilgi ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim..
-
Bende 5,5 olanı vardı. En iyi randımanı, H&N Barracuda ve JSB Exact ile almıştım.
4,5 için birşey diyemem. -
Çapı aynı olan her türlü saçmayı istikrarlı atar.Yani çaplar eşit olduktan sonra her marka modelde ii grup yapar.Ancak diana , crossman , bulabilirsen gamo hunter modellerini kullan.
-
Bence gomo hunter pişman olmazsın..
-
bende,diana high power-diablo baracuda öneririm, en iyi grupmanı bunlarla yapıyom ben
+1
-
-
hepinize alakanız için teşekkür ederim bu arada istanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlar varsa bir buluşma yapsak...hiç değilse biraz profesyonel arkadaşlardan yararlanırız...(booze arkadaşım aslında bu olayı sana yıksak mümkün mü)
-