iyi günler elimde webley patriot 4,5 2.nesil havalı tüfek bulunmaktadır. tüfeği 1. nesil gibi olması için ne gibi değişiklikler yapmam gerekiyor...
webley patriot 2. nesil...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Patriotların 1. nesil olarak tabir edilenleri İngiltereden getirilen parçaların toplanması ile piyasaya sürüldü. Elinizde olansa tetik sisteminden namlu yapısına her yönüyle farklı bir tüfek.
Benzer özellikleri ise gücü ve kundağı. Gez, arpacık dahi farklıdır.
Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama zor iş
Selamlar -
peki hocam tesekkurler size bir sorum daha olcak webley patriot 2. nesilmi yoksa hatsan mod 135 mi?
-
mod 135 quattro sas ise ben mod 135 i secerim..
-
Piyasada başka alacak silah kalmasa mod 135i tercih ederdim. Ama tavsiyem güçten öte isabet aramanız yönünde bunun için hatsanın mod99 ve mod88 iki modeli var onları bir incelemenizi tavsiye ederim. Hatta forumdada aratabilirsiniz
-
webley patriot 2 . nesil i satacagimdan dolayi onun yerine ne almami onerirsiniz namlu cikis hizi 1250 fps olan 1. 2. nesil olmayan herseyi metal olan
bu islerde yeni oldugum icin bi bilene sorayim dedim... -
Estağfirullah, bu forumda onca tecrübeli kişi varken bilen demiyelimde duyan diyelim ve bi tavsiyede bulunayım. Bi defa bu 1. yada 2. nesil olayı her model ve markada olmaz. Eğer biraz daha çıkarsan forumda çok az kullanılmış ocak faturalı Diana 350 magnum bulabilirsin. Bahsettiğin hızı değilsede yakın hız alırsın. Açık konuşmak gerekirse pistonlu tüfeklerle iş yapacak saçmayla o hızı biraz zor alırsın. Yok çok uzun mesafe denemiyeceğim 50-70 metre işimi görür dersen biraz bekleyip bir hw 97k alabilirsin tabi bunlar bütçen doğrultusunda bedeli önemli değil dersen prosporta kadar alabilrsin tabi bunlar yalnızca pistonlulardan çok tercih edilenleri. İşin bir de pcp boyutu var.
Çok fazla model var kardeş forumu oku biraz... -
bilgilendirdiginiz icin tesekkurler...
-
webley pariot ile hatsan mod.135 arasında tercihte bulunacak olursam ben webleyden yana kullanırdım tercihimi.bu benim naçizane fikrim.selamlar.