herkez birer tane steyr alsın o zaman
28 Mayız, Buluşmalara Hastayız, Gelemeyenler için Yastayız ... Evrensel Geleneksel Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
herkez birer tane steyr alsın o zaman
Yarışma için Herkes niye silah alsın..sen müsade edersin nasılsa
-
Şimdi dolum aparatının hortumu için Ostim'e gidiyorum. O-ring, vida vb. bir ihtiyacınız var ise alabilirim.
-
Mustafa,, 50 cm.lik (Termopl dolum aparatı için) banada hortum lazım..durumun müsait ve yaptırabilirsen sevinirim cumartesi buluşmada hallederiz.
-
mustafa bana da metrik 6x1mm den 1/8 bsp ye çevirici lazım. Eğer mesajı görürsen bir bakıver.
-
Mustafa,, 50 cm.lik (Termopl dolum aparatı için) banada hortum lazım..durumun müsait ve yaptırabilirsen sevinirim cumartesi buluşmada hallederiz.
mustafa bana da metrik 6x1mm den 1/8 bsp ye çevirici lazım. Eğer mesajı görürsen bir bakıver.
Murat Abi, Cuma günü tekrar gidiyorum, bulabilirsem alırım.
Osman Amca; Erdinç Abi' nin dolum aparatı hortumu için gitmediğim hidrolikçi kalmadı heralde Ostim'de. Hiç birisinde rakorlardan yok. Hortum içinde; sadece hortum olarak 50TL gibi bi fiyat söylemişlerdi galiba. -
Sağolasın mustafa bulursan çok sevinirim. Bulamazsan da canın sağolsun
-
burada o aletlere 50TL falan vereceğinize hazırını best fittingsden alın daha iyi bence.
-
Bence herkes kendi tüfeğiyle katılsın müsabakaya, sonra yok ben bu tüfeğe alışamadım, yok tetik erken patladı, yağmur yağdı, yan yattı, çamura battı ... gibi bahaneler olmasın. Erdem abi ben Steyr ile katılabilirmiyim aceba
-