ben sabahın köründe ordayım, sanırım Erdinç'te orada olacak...
28 Mayız, Buluşmalara Hastayız, Gelemeyenler için Yastayız ... Evrensel Geleneksel Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ben de geliyorum.
-
Sumatram,Şapkam ve çizmemle bende geleceğim.
-
Sumatram,Şapkam ve çizmemle bende geleceğim.
hayırlı olsun osman abi.
erken çıkarsam ben de oradayımsaygılarımla.
-
hayırlı olsun osman abi.
erken çıkarsam ben de oradayımsaygılarımla.
Sağol Haydar bey,,bekleriz..
-
Bir aksilik olmazsa ben de erkenden gelirim.
-
Bende bende Kamuran bu arada senin tarihi makineyi getirirsen çamlıkta cephane yardımı yapabilirim, biraz namlu karıncalanmasını giderebiliriz
-
Nasip olurda Ankaraya erken saatte varırsam bende gelirim.
-
Sanırım ne demek Erdem Abi, Allahtan bir mani olmazsa mutlaka ordayım. Sen bakma diğerlerinin bizde geleceğiniz demelerine, millet gelene biz 100 metreyi bitirmiş oluruz. Sabah 6 ya kalmaz ordayım Diğer arkadşlar için de erken gelen olursa bize katılsınlar, erken gelemeyenler 8 gibi gelsinler bari de Rıfat abinin 22 ateşlisiyle atış yapalım çamlikta. Daha da geç glen olmasın ( Levent hariç ) .
-
Güneşle birlikte çamlıktayım.
-
Bende bende Kamuran bu arada senin tarihi makineyi getirirsen çamlıkta cephane yardımı yapabilirim, biraz namlu karıncalanmasını giderebiliriz
Neden olmasın!... -
Neden olmasın!...28 inde sanirim baya bir renkli bulusma olucak ankarada..
-
Benim pose'yide getiriyim, özledim ateşliyi.
-
Ben de erkenden gelmeye çalışacağım. Bu arada ben de ateşli almayı düşünüyorum, sizlerin tavsiyelerine başvuracağım buluşmada.
Saygılar
-
Herkes erken geliyor. Kaça kadar durcaksınız ben geç gelecem malum geç kalkmaya alışkınız.
-
ben de kalkabilirsem gelirim bir mani olmaz ise
sevgiler
-
Oğlumun satranç şampiyonası var, erken biterse geleceğim.
-
Erdem Abi yarınki buluşma için açmış olduğun konu başlığına giremiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Sabha 06:00 da mekanda buluşalım abi. Ben ince uzun suntalardan hedef tahtası aldım. KOLİ BANDI varsa getir abi gelirken. Hedef için de hedef kağıtları ayarladım. Styer için istediğin yağı da aldım. Hawkenin red dot unuda getirrimisin abi onu da deneyelim. Rıfat abinin sialahı için lojistik destek de tamam
-
Oğlumun satranç şampiyonası var, erken biterse geleceğim.
inş. oğlunuzun satranç şampiyonası geç biter finale kadar beklemek zorunda kalırsınız oğlunuza başarılar
-
Sabah 6 da PS deyim
-