sayın exador,
bilgiler için teşekkürler.palla yı da denerim.
saygılar hunter2
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
sayın exador,
bilgiler için teşekkürler.palla yı da denerim.
saygılar hunter2
si o kadar ekleme yapmışsınız ki tüfeğe tüfeği tanıyamadım acaba kaç kilo geliyor şimdi bu tüfek??
öyle sandığınız gibi ağır değil inanın
hem modüler iki dakkada dürbünü söküp red dotu takabiliyoruz.Üstelik gündüz kullanıcaksan gene fenerleri iki dakkada alıveriyorsun üzerinden
zaten silahın kendi hafif
bir buluşmaya gelin getiriim incelersiniz.
]üstat bu tüfekle domuz indirebilirmiyiz
gergedan bile indirirsin
ehh bi tanede ben alıvereyim o zaman
Sevgili exedor kardeş hem adaşmışız hemde hobilerimiz aynı.Hatta bu gün Veli abinin yanına uğradım dürbün almak için safir T14 e oda senden bahsetti.Aynı senin gibi dedi.Bana sitedeki resimleri gösterdi bende dedimki ya abi beni yine uyutmayacan dedim.Sağolasın gerçekten güzel reimler ve kıyafetler.Ben alalı 9 ay kadar oldu bende hiç sorun yaşamadım.cedit marka kullandım ilk önceleri sonra firmayla bazı şikayetler konusunda konuşurken bana blitz marka fişekle test ettiklerini söylediler.Bende ondan da aldım 2-3 kutu denedik hiç bir sorun yok.Bana göre sorun sadece şarjörde ben sonradan bi şarjör daha istedim.gelen şarjör yuvaya tam oturuyordu ve asla sorun olmuyordu.
Şimdi bir şey sormak istiyorum;gerçi arkadaşlar sormuşlar ama ben de ucundaki artık ne isim veriyorsan ondan temin etme yada bulabilme şansım varmı onu sormak istiyorum.
Birde uzun zamandır kullanan biri olarak gerçekten çok etkili bir menzili ve hedefe olan tesiri ni gördükten sonra işte gerçek silah bu dedim tüfek olarak tabii.bana göre yerli üretim içinde oldukça iyi bir tüfek amaca yönelik bir silahtır.ağırlık olarak atıcılık ve savunmada oldukça etkili bir silahtır.ben memnunum herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim.
Herkese ADANA dan selamlar...
Merhaba adaşım
Şimdi bu konu herkes tarafından sorulur oldu
Bu uçtaki zamazingo muzzlebreak
yani alev gizleyen desem daha uygun olur
Teşekkürler bilgilerin için...
Safir T14 ü Yaklaşık 10 aydır kullanıyorum çok memnunum...
(RESİMLERDEKİ MERMİLER EMANETTİR ARKADAŞLAR.. RESİMLERE HAVA KATSIN DİYE KONULMUŞTUR BİLGİNİZE)
[Resim Engellendi: http://img81.imageshack.us/img81/6742/10027783qv9.jpg]
[Resim Engellendi: http://img504.imageshack.us/img504/1483/10027794yx4.jpg]
[Resim Engellendi: http://img86.imageshack.us/img86/3939/100278611hs3.jpg]
Bir tane kesmiyor herhalde
gergedan bile indirirsin
nerden bulucaz ,eti yeniyomu? dişisimi, erkeğimi makbul ?
Haşgerya yapılıyor abi bundan.... erkeği makbul ...çorbası oluyor
Benim anlayamadığım avcılar bununla anca duran hedefleri vurursun diyorlar.Bu tüfekle uçarı ,tavşanı vb.. vurmanın cok zor olduğu söyleniyor kullanan arkadaşlar bu konu hakkunda bilgi verebilirlermi?Saygılar.
Uçar avı biraz zorlayabilir fakat kaçar avında bence tercih edinilmesi gereken bir alet bu...Ama tutukluk yapması avda sıkıntı yaratabilir...Sorun çözüldüğü taktirde çok rahat av olanağı sağlar...
spetsnaz abi ne yaptın çok dehşet şeyler onlar ama bana safir değilde sanki M16'yı andırıyor gibi geldi. Yani demek istiyorum ki safir zaten m16'ya benziyor ama seninki safir'e benzemiyor nedense gerçek m16'ya benziyor.
Dipçiği çıkmış vaziyette de kullanılabiliyor mu Safir?
spetsnaz abi ne yaptın çok dehşet şeyler onlar ama bana safir değilde sanki M16'yı andırıyor gibi geldi. Yani demek istiyorum ki safir zaten m16'ya benziyor ama seninki safir'e benzemiyor nedense gerçek m16'ya benziyor.
yok yav Safir T14 Classic Modeli üzerindeki Aksesuarlar baya değiştiriyor Tüfeği Ama ilk sayfada sen EXADOR un tüfeğini bir gör Süper yapmış..Allah iyi günlerde kullanmasını nasip etsin kazasız belasız inşallah..
Yakında metal kovanlı mermisi de üretiliyormuş hadi gözünüz aydın. Bir ara MKE de G3 ün av tüfeğini yapacak diyorlardı bir bilgisi olan var mıdır? Ben g3 severim alamancı olduğumdan ahah
Yakında metal kovanlı mermisi de üretiliyormuş hadi gözünüz aydın. Bir ara MKE de G3 ün av tüfeğini yapacak diyorlardı bir bilgisi olan var mıdır? Ben g3 severim alamancı olduğumdan ahah
Metal kovanlı olması bence süper bir olay.Ayrıyetten yanlış hatırlamıyorsam mercan da bir arkadaşım galiba g3 av tüfeğini görmüştü.Saygılar.