cp 88 compection almayı düşünüyorum bu hafta sonu bu silahtan bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim
cp 98 compection alacam nasıl bir tercih sizce
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Linkte Verdiğim Silahı İncele Derim Dostum Farklı Bi Görünüm ...
-
bende var kullanıyorum;
WALTHER Cp 88 Co2 COMPETITION 5.6''
Bu linkte zaten gerekli açıklmalar var.Ben atışlarından ve gücünden oldukça memmnunum.Colt markayı bilmiyorum ama tabancalarda dikkat edilmesi gereken bişey var oda namlu uzunluğudur.Ne kadar uzun olursa o kadar isbaetlilik ve güç artışı sözkonusu olduğundan tercihlerini bu yönde araştır ve düşün derim...
-
bilgilendirmeniz için tşk ederim peki s.w. kullanan arkadaşlar varmı 6" veya 8" nasıl dır acaba
-
peki Umarex Baby Desert Eagle 4,5mm (BB) modeli nasıl bu model hakkında bilgisi olan varmı gücü hakkında
-
Umarex Baby Desert Fiyatındada Anlaşıldığı Gibi Kalitesiz Bir Makina Arkadaşımda Vardı Bilye Atıyo Arkadaşıma Aldık Ama Benim Hoşuma Gİtmedi Ama İncele Karar Senin...