Erdem sen yinede ,mademki daha avantajlı AA veya Glad ile katılabilirsin.
abi ben avantajlı olmak istemiyorum , onun için Steyr ile yarışsam
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Tamam ,,Bir anlaşma yapalım...Puanlıda , Steyr ile sen 4 atış yap diğerleri 5 atsın.1 atış avans ver..
tamam ben hakem olayım bari (ama fasulyeden atarım söyliyeyim).
bu gidişle Steyr'im var diye siz bana suda vermezsiniz artık
tamam ben hakem olayım bari (ama fasulyeden atarım söyliyeyim).
bu gidişle Steyr'im var diye siz bana suda vermezsiniz artık
Kötü örnek teşkil ettiği için Steyr ı atış alanına bile sokmamak lazım..
Bence herkes kendi istediği silahı ile yarışsın, o kadar para verip alınıyor boşa mı ? 25 metre mesafeden ise yarışma ben de kendi ster matc tüfeğim ile yarışabilirim. Alper fotoğraftaki kişiyi bende tanımıyorum,yüzü felan görünmüyor
Duyuru: Yaylı silahı olupta Yarşmaya katılmak isteyenlere,,yarışmada kullanılmak üzere PCP Kiralanır.
abi yaylı ile katılırım alırım ödülleri ona göre gaz vermeyin bak
Alıntı sahibi "Teknosman" Erdem sen yinede ,mademki daha avantajlı AA veya Glad ile katılabilirsin.
Duyuru: Yaylı silahı olupta Yarşmaya katılmak isteyenlere,,yarışmada kullanılmak üzere PCP Kiralanır. abi yaylı ile katılırım alırım ödülleri ona göre gaz vermeyin bak
Biz görevimizi yapalımda,sonradan hak,adalet yoktu vs. olmasın..,Paşa gönlünüz ne isterse onu yapsın..
Yarın sabah 08:30 gibi paint sing dayım görüşürüz. Saygılar
bende 5.30 gibi gidip, 8.15 gibi ayrılacağım.
siz kendi aranızda yarışın
Bende 08:30 da mekanda olurum.
yahu bizim "havayı koklayan adam" Marlon'umuz nerede? hava durumu verirdi buluşmalardan önce...
Bahsettiğim şey olmasaydı muhakkak gelirdim Erdem Abi. Hatta çok isterdim. Seçimden sonraki hafta inşallh
Bahsettiğim şey olmasaydı muhakkak gelirdim Erdem Abi. Hatta çok isterdim. Seçimden sonraki hafta inşallh
senin ev nerede? çok uzak değilsen geleyim almaya...
Yarın bir aksilik çıkmaz ise Falcon göreceğiz. Saygılar
Yav ben pm atıyorum diye buraya yazmışım, kusura bakmayın. Yarın sabah görüşmek üzere.
Yarın gelemiyorum maalesef.
Yarın gelemiyorum maalesef.
sende mi Brutus? Kamuran senle ben olmayınca milletin işi kolay biz olsak diğerleri 3.lük için yarışacaktı
sende mi Brutus? Kamuran senle ben olmayınca milletin işi kolay biz olsak diğerleri 3.lük için yarışacaktı
Artık pazar sabahı telafi etmeye çalışacağım... İffete of
Misafir olduğu için pek bakamadım nete Erdem abi, teklifin için çok tşekkürler yinede. Başka zaman inşallah. iyi geceler
Mehmet, Mustafa yatın artık sabah kalkamıcaksınız bak