Arkadaşlar hatsan mod 85 modeli havalı tüfek aldım , ilk 2 ay sorun çıkmadı bakımı filanda tamamdı.Ama 2 ay sonunda namlu hareket etmeye başladı oynuyodu bende yapılması için kendi yerine gönderdim.Tüfek geldi gelmesine ama artık her mermi hedeflediğim yerin farklı yerlerine gidiyor , ayar diyecem ayar diye bişeyi kalmadıki resmen hedeflediğim yerin 1 metre sağına soluna yukarısı düşüyor aynı ayarda sürekli hedefin farklı noktalarından vuruyorum. namluda bir problem yok gibi ama anlayamadım sorun ne olabilir???
Mod 85 atış sorunu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
dürbün ve dampa ayak kullanıyor musunuz ? tüfek dürbünü bozmuş olabilir.tabi ki bu benim kendi kanaatim zira açıklamalarınız da dürbün ve ayaktan bahsetmemişsiniz.sorun bahsettiğim unsurlarda olabilir
sevgiler
-
hayır dürbün yada dampa ayak yok.
-
Namlusunu kontrol edin,,Hızlı ve güç kullanarak kapatıp açmışsanız eğilmiş olabilir.
-
belki ondan olabilir ama görünürde hiç eğiklik filan yok (belki ben yanılıyorum) servisten geldi geleli böyle ilk aldığım zaman takır takır atarken hiç problem olmadan yeni servisten gelen bi silahın böyle yapması garip doğrusu
Yardımlarınız için teşekkür ederim
-
önclikle geçmiş olsun kardeşim bende mod.85 camo modelini kullanmaktayım.ilk aldığım hafta içerisinde tüfek kurulu iken (namlu eğik iken) tetik düşürmüştüm ayı kapanı emniyeti olmadığı için tüfek namluyu eğmiş, dipçiği çatlatmış, piston ve keçeye zarar vererek neredeyse tüfek hurdaya çıkmıştı.garanti kapsamında olduğu için fabrikaya gönderdim ve tüfeği baştan aşağı yenileyerek öyle gönderdiklerini gördüm.bu versile ile de hatsana buradan teşekkür ederim.ben tüfekten gayet memnunum çok stabil ve istkrarlı isabetli atışlar yapılabiliyor bu tüfekle.25 metreden kibrit çöpünü her dafasında rahatlıkla vurabiliyorum son derece isabetli bir tüfek.yapılması için tüfeğini gönderdiğini yazmışsın.servis formunda hangi işlemlerin yapıldığını gösteren şıklara bakarak nelerin yapıldığını burada bizimle paylaşırsan sana daha yardımcı olabiliriz.ne tür pellet kullanıyorsun kullandığın pelletlerde çok öenmli.ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.saygılarım.
-
önclikle geçmiş olsun kardeşim bende mod.85 camo modelini kullanmaktayım.ilk aldığım hafta içerisinde tüfek kurulu iken (namlu eğik iken) tetik düşürmüştüm ayı kapanı emniyeti olmadığı için tüfek namluyu eğmiş, dipçiği çatlatmış, piston ve keçeye zarar vererek neredeyse tüfek hurdaya çıkmıştı.garanti kapsamında olduğu için fabrikaya gönderdim ve tüfeği baştan aşağı yenileyerek öyle gönderdiklerini gördüm.bu versile ile de hatsana buradan teşekkür ederim.ben tüfekten gayet memnunum çok stabil ve istkrarlı isabetli atışlar yapılabiliyor bu tüfekle.25 metreden kibrit çöpünü her dafasında rahatlıkla vurabiliyorum son derece isabetli bir tüfek.yapılması için tüfeğini gönderdiğini yazmışsın.servis formunda hangi işlemlerin yapıldığını gösteren şıklara bakarak nelerin yapıldığını burada bizimle paylaşırsan sana daha yardımcı olabiliriz.ne tür pellet kullanıyorsun kullandığın pelletlerde çok öenmli.ayrıntılı bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırım.saygılarım.
şı kibrit çöpü atışlarının videosunu koyarmısın bi izlleyelim -
inşaallah yakın zamanda videoları foruma koymayı bende istiyorum.