5 Çayına gelemek isteyenler beklerim. Çaylar ve bol miktarda hava benden
5 çayı bahane, Atış şahen :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İs yerinde islerim erken biterse nasip olursa 5 cayini icmeye gelirim.
-
keşke gelebilsem
bu arada benim yarın sabah işim çıktı, yarın çok erken gelip 8 gibi dönmem lazım.
-
keşke gelebilsem
bu arada benim yarın sabah işim çıktı, yarın çok erken gelip 8 gibi dönmem lazım.
Tekrar geri geleceksen yarışma saatini değiştirelim...Amaç "Yarışma bahane ,Muhabbet Şahane" olsun.
-
Ben daha erkende gidebilirim..
-
Bende 5 ten önce gelmeye çalışacağım. Osman abi bana telefonunu pm atarmısın. Ekran kırıldı numaralar gitti de
-
Bende 5 ten önce gelmeye çalışacağım. Osman abi bana telefonunu pm atarmısın. Ekran kırıldı numaralar gitti de
Google amcaya sorsan söylerdi
http://www.osman.com.tr/OsmanTaspinar.htm -
Vay beee
-
Telefon ekranımdan kaynaklanan problem yüzünden Mehmet in de telefonunu göremiyorum. Arayabilseydik işi yoksa mutlaka gelirdi. Haber verebilecek ol olursa memnun oluruz.
-
Araba o saate gelirse, ben de gelirim. Bu arada; Erdinç Abi, dolum aparatı tamamdır.
-
Bir ihtimal gelebilirim, görüşürüz. Saygılar
-
Teşekkürler Mustafa yarın görüşürüz
-
yahu 5 çayından fotolar yok mu? ne yaptınız anlatın? puanlı yarışma sonuçları nasıl?
-
Gelseydin Ab. Osman Abinin Sumatra ile yaptığı gurubu görmeliydiniz. Şaşırdım doğrusu. tekrar tebrikler Osman Abi. En kısa zamanda atacağım sana