Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
HW 45 5.5 mm
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben hw45 ile zorakiyi kıyaslamak için yazmadım üst sınıf kaliteli bi havalı tabanca arayanlar zorakiyi de arastırsın demek istedim evet sonuçta beklentilere göre ve keyif meselesi
-
Zoraki ultra hastasıyız , yeni modeller bekliyoruz.
-
Zoraki tüfek yapsa alınır
-
bu hw 45 i okadar met ettinizki umarım alınca piman olmam yalnız birşey merak ettim hw45 te dürbün takma kanalı varmı varsa kaç mm
-
Fiyatı peşin 750 TL na alınabiliyor , yani Z.ultranın 2 katı , iyi kötü meselesine gelirsek ; bence iki tabancayı bir biri ile kıyaslamak uygun değil , her iki tabancada kendi katagorisinde lider fakat aynı şey değilller. Bende Zorakiyi 3 gün kullandıkdan sonra sattım , satma nedenim kötü olduğu için değil bana uygun olmadığı içindi , 3 pompa yapdıktan sonra 9mm çekirdeği 700 m/s bile atsa benim için bir şey ifade etmİyor , aradığım serilik , hız , incelik (taşınabilirlik), kalite idi bunları HW 45 de buldum.
750 tlye nereden alınabiliyor söyleyinde bizde faydalanalım yanlış hatırlamıyorsam siz 900 tl ye almıştınız değilmi
-
Durbun kanali 12 mm olmasi lazim 11 ler oluyormu bilmiyorum diger bilgileri ozelden attim
-
12 mm her ayak uymayabiliyor. Ayak almadan önce denemekte fayda var.
-