Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Veysicim çakı bıçak itin olsun, konuşmaya bile gerek yok, "abi şunu şu adrese gönderiver" demen yeter... Sen dua et ben Hollandadan sağ salim dönebildim, ne .oktan memleket yahu... Bu arada Osman abi yanımda değil, hatırlatırım...
Sevgiler,
Aslan abim benim çok çok çok teşekkür ederim abim Allah razı olsun Allah herşeyi gönlüne göre versin sen sağ salim geldin ya yeter abim İnşallah Ankara ziyaretimizde sendeki ve kamuran abi deki kolleksiyonları görmek isterim Allah nazardan saklasın abim maşallahınız var çok güzel bıçaklarınız var abim benim sen bitanesin.Tekrar hoşgeldin
Aslan abim benim çok çok çok teşekkür ederim abim Allah razı olsun Allah herşeyi gönlüne göre versin sen sağ salim geldin ya yeter abim İnşallah Ankara ziyaretimizde sendeki ve kamuran abi deki kolleksiyonları görmek isterim Allah nazardan saklasın abim maşallahınız var çok güzel bıçaklarınız var abim benim sen bitanesin.Tekrar hoşgeldin
Saygılar Veysi
Veysicim hoşbuldum... İnan senin bu samimi, içten sözlerin çakıdan bıçaktan çok daha değerli benim için... Allah hepimizi nazardan saklasın... Tekrar hoşbuldum...
Eyvallah biladerim... Biz uçak neyim biriktiremiyoruz, bari çakı pıçak toplayalım didik Sende zırt pırt Kübaya Mübaya (!) gidiyon, getirsene kardeşine bi yöresel pıçak yahu...