DÜrbün ayarı???

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar elimde HATSAN mod.125 6.35mm tüfek var ve 3-9x32 dürbün var .. Ayarlıyorum fakat bir kaç atıştan sonra mermiler başka yere sekiyor.. Yani kısacası dürbüne ayar tutturamıyorum bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...

((Forumda yeniyim eğer bi hata yaptıysam konuyu yanlış yere açma gibi özür dilerim.. Değerli adminlerimiz bu konuda beni yönlerdirirse sevinirim.. saygılarımla... ))

Hatsan Mod.125

• Selam genç arkadaşım. Senin bulunduğun neslin esas sorunu herşeyi hazıra istemenizdir. :)

Forumda bu konularda çook bilgi var. Araştırma yapmalısın biraz. Muhtemelen bir av bayiinin ballı anlatımları ile mod.125 tüfek almışsın. ama bu tüfeklerde dürbünü ayarlı tutmak o kadar kolay değil. Önce dampa denilen bir tek parça ayak alman lazım. Ayar bozulmadan daha uzun süre kullanabilirsin.

Sevgiler.

HW-100 T FSB 5,5 mm+IJK 6-24x50 FT
    Hatsan Airmax 5,5 mm+Optima_3*9-32
    Raider Single-5,5
    AA-S410+Nikko 8-32x60 MD
    Zoraki- Hp-01 5,5 mm ULTRA+ADCO Red Dot-1,5 MOA
    Hatsan-AT44+BSA 8-32x44 MD
    Walther CP88 - 6" Competition

• brus77&TeknosmanTeknosman arkadaşlarıma(abime)=)) tşk ediyorum... Dediğim gibi forumda yeniyim ve baktım ama elle tutulur birşey bulamadım o yüzden... =))

Hatsan Mod.125