Sabah 9 gibi ben PS de olurum..
11 Haziran 2011 Cumartesi Buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Foruma Giremeyen Arkadaşlar için denenebilecek DNS Adresleri ni iletebilirsek bağlanabilirler..ben DNS Değiştirip bağlanabildim.Forumda sorun var zannederek 3 gündür bekliyordum.Aşağıdaki DNS lerin tamamını ekledim.. mutlaka biri ile bağlanıyor.
Google DNS:
8.8.8.8
8.8.4.4Open DNS
208.67.222.222
208.67.220.220Dnsadvantage DNS:
156.154.70.1
156.154.71.1Norton DNS:
198.153.192.1
198.153.194.1 -
Bir aksilik olmazsa erken saatlerde gelip yine maalesef erken saatlerde döneceğim. Erken gelen arkadaşlarla görüşmek üzere.
-
Bir aksilik olmazsa erken saatlerde gelip yine maalesef erken saatlerde döneceğim. Erken gelen arkadaşlarla görüşmek üzere.
o zaman seninle mutlaka görüşürüz...
-
Ben de geliyorum. Bıçak severler içinde, muhtemelen bir süprizim olacak.
-
Ben de geliyorum. Bıçak severler içinde, muhtemelen bir süprizim olacak.
Aslında bende de bir iki yenilik var
-
Bu akşam Adanaya gitme durumum var. Gitmezsem mutlaka gelirim
-
uzun bi aradan sonra 7de bende orda olurum. 2. çamlığa geçecek arkadaşlar varsa daha erken gelebilirim.
-
Ben yine yokum size iyi eğlenceler.
-
Sabah 06:00 a kalmaz ordayım. Scubaları getiriyorum, hava sıkıntısı yok arkadaşlar. Bu arada Serdar diye bir arkadaş vardı Ankara Team de, bana bir allen anahtarı bakacaktı, sanırım hala bakıyor :). Rıfat Abi senin iş de seçimden hemen sonra Salı- çarşamba olacak inşallah, ön görüşmeyi yaptım.
-
Sabah 06:00 a kalmaz ordayım. Scubaları getiriyorum, hava sıkıntısı yok arkadaşlar. Bu arada Serdar diye bir arkadaş vardı Ankara Team de, bana bir allen anahtarı bakacaktı, sanırım hala bakıyor :). Rıfat Abi senin iş de seçimden hemen sonra Salı- çarşamba olacak inşallah, ön görüşmeyi yaptım.
erdinç pellet durumu hatırlat demiştin ama geç kaldık sanırım
sevgiler
-
Ben de gelmek istiyorum ama sanırım 200 barın altında benim tüp
-
benim scubalar dolu, isteyen istediği kadar doldurabilir silahını, ama benim de erken gitme durumum var ( 10:00 gibi )
-
iki allen buldum, inşallah doğrusunu bulmuşumdur. gelebilirsem getiririm.saygılarımla
-
Ben de şimdi size pm atmıştım tamamdır abi, yarın görüşürüz inşallah.
-
Bu hafta kambersiz olacak buluşma. Sabah 06:30 da Amasraya gidiyorum günübirlik, size keyifli buluşmalar. Saygılar
-
benim scubalar dolu, isteyen istediği kadar doldurabilir silahını, ama benim de erken gitme durumum var ( 10:00 gibi )
Erdinç ağabey teşekkürler ama sanırım ben gelemeyeceğim. Herkese kazasız belasız, keyifli atışlar dilerim.
Saygılar.
-
Ben de yokum bu hafta
-
yine güzel bir buluşma oldu, uzuun zamandır göremediğimiz Özgür Sula'yı tekrar gördük. Arayı bu kadar soğutma Özgür bir dahaki sefere de bu yılın karpuzunu bekliyoruz
fotolar Evren tarafından yüklenir... bekliyoruz.
-
Ben uyanamadım.
-