arkadaşlar daha önceki konumda da söylemiştim x20 almaya karar verip sipariş verdim.bu hobiyr yeni başlıyorum arkadaşlar.belki gerçekten bunun için bana güleceksiniz ama ben su durbunlerdeki 4-2*20 deki rakamların ne anlama geldiğini bilmiyorum mesela oradaki 20 rakamı büyürse dürbün daha mı iyi oluyor bir de berettax20 nin dürbününün markasını bilen var mı?saygılar...
Dürbün x20
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhabalar,
Kısaca açıklamak için bir örnek vereyim. 3-9X44 yazan bir dürbün, 3 kat ve 9 kat büyütme arasında yakınlaştırır. 44 ise mercek çapının mm olarak ölçüsüdür. Mercek çapının büyüklüğü dürbünün içine giren ışık miktarını etkilediği için önemlidir.
-
Ayrica yaninda gelen durbunun markasida bildigim kadari ile stoeger..
-
ikinize de çok teşekkürler arkadaşlar AO dürbün deniyor galiba ayrıca stoeger marka dürbün iyi midir acaba?
-
beretta ile stoeger in hic bir alakası yok bence.satış rakamlarını artırmak için yapılmış bir oyundan ibaret.beretta kalitesinin 10 da 1 stoegerlerde yok...
yanında gelen dürbüne gelince stoeger firmasının kendi dürbünü -
Bu aldiginiz tufek ilk tufeginiz yani baslangic silahi, durbunde tufekte isinizi gorucektir sonucta orta sinif bir silah ve durbun yalniz dervis abininde dedigi gibi baretta kalitesini beklemeyin derim..
-
beretta ile stoeger in hic bir alakası yok bence.satış rakamlarını artırmak için yapılmış bir oyundan ibaret.beretta kalitesinin 10 da 1 stoegerlerde yok...
yanında gelen dürbüne gelince stoeger firmasının kendi dürbünü
sitesine gir kendin bak emin olmadığın konularda milleti yanlış bilgilendirme stoeger baretta holding bünyesinde baretta ya bağlı ayrıca ülkemizde vursan ı alıp stoeger dahil etmişler.....
http://www.vursan.com.tr/