Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Ekol 66 BB kullanıyor, isabetlilikte sıkıntı yaşatır, tetik oldukça sert bence keyifli bir silah değil. BB kullanan CP 99 Compact daha keyiflidir Blow back mekanizmalıdır.
Beretta M92, Colt 1911, CP 88 nikel, CP 99 sport, CP 99 Nikel, CP 99 Compact silahların tamamını kullandım, hatta Berette M92 yi sökerek inceleme şansım oldu (oldukça karışık, tavsiye etmem ) Tamamı Umrex imalatı, kaliteleri üst seviyede ve mekanizmaları aynı, Tabancaların birebir kopyaları olduğundan namlu uzunlukları küçük farklar gösteriyor. Bence isabetlilik ve güç olarak birbirlerine fazla bir üstünlükleri yok siz görünüş olarak en beğendiğinizi seçerseniz pişman olmazsınız Benim son tercihim Colt 1911 oldu, şu anda onu kullanıyorum Tabi bu silahlar için kaliteli pelletler kullanmanızı öneririm.