Ben de geliyorumm.
Windy City 'sahipleri kayıptı ,,, ortaya cıkmaya başladılar..
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben de geliyorumm.
Windy City 'sahipleri kayıptı ,,, ortaya cıkmaya başladılar..
Bana uyar abi, serin serin atarız artık.
Üstadlar yeni üyeleri buluşmalara kabul ediyormusunuz
saat kaçta gelelim elimiz boşmu geliyoruz yoksa bir adet var mı bilgilendirirseniz sevinirim
Üstadlar yeni üyeleri buluşmalara kabul ediyormusunuz
saat kaçta gelelim elimiz boşmu geliyoruz yoksa bir adet var mı bilgilendirirseniz sevinirim
bu işe gönül vermiş silahı olan olmayan herkes aramıza gelebilir bizim gurup gelmenizden mutluluk duyacaktır.adet derken sadece tüfeğimiz varsa alıyoruz yanımıza yok ise zaten ordaki tüfekler ile atma imkanımız oluyor siz yeterki gelin.
sevgiler
Bir problem çıkmazsa pazartesi günü Fx Gladiator kullanıcısı olucam maksat teamı tanıyalım Birde sabah kaçta geleyim 6 diyen 9 diyen arkadaşlar var garanti olsun ayazda kalmayalım
Belli bir saat yok yarın sabah saat 06:00 dan itibaren birileri olur istediğiniz zaman gelebilirsiniz. Saygılar
Adres; http://www.paintsign.com/tst/default.as…amp;Cnt=contact Saygılar
Cevapladığınız için teşekkür ederim 6:30 gibi orada olurum
Püüü buluşmaya gelmek icin Hanım'dan izin alanlardami var, daha neler duyacaz yaa, kesin Erdinc tir birisi , digeri Mehmet olabilir digeri kim acaba oda olsa olsa kimdir , valla onu bulamadim ee ankarateamada iki kilibik yeter zaten ya bu arada benimde silahım yok ne olacak şimdi , neyse ben kaçayım şimdilik cocuğun mama saati geldi hanımı kizdirmayayim...
Püüü buluşmaya gelmek icin Hanım'dan izin alanlardami var, daha neler duyacaz yaa, kesin Erdinc tir birisi , digeri Mehmet olabilir digeri kim acaba oda olsa olsa kimdir , valla onu bulamadim ee ankarateamada iki kilibik yeter zaten ya bu arada benimde silahım yok ne olacak şimdi , neyse ben kaçayım şimdilik cocuğun mama saati geldi hanımı kizdirmayayim...
Yahu daha evlenmeden adımız çıktı iyi mi? Hayır o değil ne zaman kılıbıklık ettik onu bilmiyorum, gören duyan varsa insanlık namına bi söyleyiversin. Saygılar
Bide boyle konusmazmi , Erdincte aynı boyle hicte kabul etmezler
Serdar sen Hanımı kızdırma istersen!!!! Saygılar
O isi hallettim sıkıntı yok, sen niye yatmıyosun birader sabah nasıl kalkacan
O isi hallettim sıkıntı yok, sen niye yatmıyosun birader sabah nasıl kalkacan
Kardeş ben bekarım ya karışan eden kızan eden olmayınca saatin farkına varmıyorsun!!! Hatırla ya o güzel bekarlık günlerini öyle değilmiydi??? Saygılar
Ben yarın erken gelemeyebilirim, uğramaya çalışacağım mutlaka.Sağlık nedenlerinden dolayı fırsat bulur bulmaz gelirim arkadaşlar. Hema123 ün scubası bendeydi aklımda o var şimdi, ben gelene o gitmiş olursa diye. Serdar sen hiç konuşma ya kılıbıklık konusunnda, gerçekten
Ben yarın erken gelemeyebilirim, uğramaya çalışacağım mutlaka.Sağlık nedenlerinden dolayı fırsat bulur bulmaz gelirim arkadaşlar. Hema123 ün scubası bendeydi aklımda o var şimdi, ben gelene o gitmiş olursa diye. Serdar sen hiç konuşma ya kılıbıklık konusunnda, gerçekten
Patron bende sen erken geleceksin diye sevinmiştim. Geçmiş olsun yapabileceğimiz birşey varsa söylemen yeter. Saygılar
Oyle artislik yaparsan zopayida yersin haliyle saglık paroblemlerinde cikar, neyse gecmis olsun yapabilecegimiz bisey varsa soyle. Bu arada su anda atis alanindayiz Mehmet , Erdem abi ve 3 yeni arkadas var, katılmak isteyenleri bekleriz
bugün Serdar'ın evraklar-izinler tamamdı, fotoğraf çekilmesine bile izin verdi
Ben, yine uyanamadım.
Mehmet fotolar nerde? bekliyoruz...
Bizim açımızdan güzel bir buluşmaydı, birlikte geldiğim arkadaşlarım daha ilk buluşmadan AA, HW-100, Falcon, Sumatra! gibi tüfeklerle atış imkanı buldular. Sorularımıza cevaplar aldık... Daha ne ola? Teşekkür ederiz...