bitmeyen sorunlarım...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Hatsan 125 den sonra sanırım x20 yi de emekli etme zamanım geldi..

cok farklı sayıda kaliteli dürbün kullanmama rağmen olmuyor..

en son remington marka tüfeğimin dürbünü olan kahles ile paralax sorunu cekerek 10-20 metreden atışlar yaptık ama yinede olmadı bahçede yaptığımız 4.5 mm ile rezalet.

arkadaşlarıma ait atışlar ile dürbünler sorunsuz ama stoger sıkıntı yapıyor.

tecrübe sahibi arkadaslardan mutlak sorun çözümü önerisi bekliyorum.

[Resim Engellendi: http://i54.tinypic.com/fa2dk9.jpg]

[Resim Engellendi: http://i54.tinypic.com/260sxhs.jpg]

• x20 yi bilmem ama mod 125 le 20 grupman denersin ancak bir tanesi adam gibi olur

bsa side wheel focus 8x32-44
    özel yapım 36 ga tek kırma
    whalter falcon hunter edition(tasko3x9)
    crosman 2240
    daisy powerline 5170(red laser)
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

• hatsan dan kurtulmustum hediye ederek stoger den de kurtuldum artık mesaıdekı cocuklardan bırıne hedıye ettım..
    pcp değerlendırmelerınıze acıgım 2500 tl son sınırım ıkıncı el olabılır....
    durbunlerım var..

• benim bir condorum var. diyer pcp leri pek bilmiyorum ama şimdiye kadar aa s410 xtra fac alıp da pişman olan birini duymamıştım. hem bütçenizin daha altında bir rakama sıfır olarak bulunabilir. yine bir fx glad kimseyi üzmez saygılar.

crosman 2240
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

• condor yorumlarını cok okudum yakından tanımasamda bır arkadasın arkadasında var bır kac sefer gorme sansım oldu. sızın kısısel gorusunuz nedır bırde mustafa beyın 357 getırebılme durumunu bekleyeyım dıyorum..

• condor isabet konusunda sizi çook yorar çünkü stabil atış sayısı düşük . üzerinde manometre olmadığı için kaç bar kaldığını bilemiyorsunuz tam istediğimi yapacam dediğinizde 100 bar hava kalmış haberiniz bile yok ;şrofls;. o yüzden sizin kişisel beklentiniz nedir bilmem ama condor kullanabilmek için onu çok sevmek ve çok iyi tanımak gerekir saygılar

crosman 2240
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

• değerli arkadaşlar görüşlerinize sonsuz saygı duyuyorum.ben hatsan mod 125 th 5.5 mm kullanıyorum.inanın 30 metreden kibrit çöpünü her defasında vurabiliyorum.demek ki bazı şeyler şans işi.saygılarımla.

• Bildiğimiz kibrit mi?

evet bildiğimiz kibrit :rolleyes: hatta 6 lık ve 10 luk inşaat çivilerini bile vurabiliyorum.şaşırdınız sanırım :rolleyes: saygılarımla

• Aman bu atışları videoya çekip forumda falan yayınlamayın forumdakiler pcp leri yakarlar :P

• Aman bu atışları videoya çekip forumda falan yayınlamayın forumdakiler pcp leri yakarlar :P

sanırım bu konuda haklısınız :rolleyes: forumda bazı arkadaşlara yazdığımda inanmayanlar oluyor bazen.tabi ki kendi düşünceleri saygı duyarım.ama yaşını başını almış belirli bir evreden geçmiş bir insan olarak neden yalan söyleyim bu da benim naçizane fikrim.saygılarımla.