Ankarada yaşıyor olsaydım bu buluşmaları kesinlikle kacırmazdım atış yapan arkadaşları izlemek bile ayrı bir keyif verir insana .
9 Temmuz 2011 Cumartesi Buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ankarada yaşıyor olsaydım bu buluşmaları kesinlikle kacırmazdım atış yapan arkadaşları izlemek bile ayrı bir keyif verir insana .
İnşallah bir gün Ankaraya yolunuz düşerde tanışma fırsatı buluruz. -
İnşallah abi dünyanın binbir türlü hali var bakarsın birgün ankaraya yerleşirim .
-
Erdem,Hoş geldin...cok yorulmuşundur.dinlen sonraki hafta atarız.zaten bu hafta cok sıcaktı ,bende fazla kalamadım.cok fazla kalabalıkta değildik.aramıza ilk defa katılan arkadaşlarda oldu " adonisikc " ,Abisi ve arkadaşı katıldı..onlarıda her zaman bekleriz.
İnşallah Osman Abi, yeni başladık kardeşimle beraber, sürekli katılmaya çalışacağız.
-
Ayrı bir başlık açmak istemediğim için buraya yazıyorum.Bu gün yaklaşık 1 saat sonra yani 17:15 sıralarında ben, Osmn Abi, belki Erdem Abi atış yapmaya mekana gidecez. Müsait olup da gelmek isteyen arkadaşları bekleriz.
-
Memleketin tescilli kılıbığı olduk iyimi
-
Vayy Serdar, nerelerdesin ya sesin çıkmıyor bu aralar. Aklıma gelmişken benim dolum aparatını öldürdü mü acep Evren
-