Bu hafta Kimler katılabilecek ??
9 Temmuz 2011 Cumartesi Buluşması.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ben gelirim...
-
Ben önümüzde ki 2 haftasonu yokum malesef. Saygılar
-
bu hafta bende yokum sizeiyi eğlenceler
saygılar, sevgiler, hürmetler ...
-
Ben gelmeye çalışacağım.
-
Acaba ben ve abim buluşmaya katılabilir miyiz ?
-
Acaba ben ve abim buluşmaya katılabilir miyiz ?
Tabikide,Tüm hobidaşlarımız katılabilir..
Buluşma adresimiz aşağıdaki linkte yazılı..
http://www.paintsign.com/tst/default.as…amp;Cnt=contact -
kaçta buluşuluyor acaba ?
-
kaçta buluşuluyor acaba ?
Sabah 8 gibi ve sonrasında gelenler olur .
-
Ben denizlideki müsabakadan bu sabah geldim, hanımın KPSS sınavı da olunca gelemeyeceğim.YArın sabah mekanda olurum ama
-
Ben denizlideki müsabakadan bu sabah geldim, hanımın KPSS sınavı da olunca gelemeyeceğim.YArın sabah mekanda olurum ama
Denizlideki müsabakanın sonucu nedir? Ona göre ya gel ya kaybol...
Sevgiler,
-
Ben de tatildeyim halen arada bir nete bakiniyorum hepinize iyi eglenceler
-
Müsabaka sonucu orta şekerli abi, çok iyi deil ama kötü de değil. Yarın sabah gelemicem bu arada. akşam serinlikte yani 17:00 sıralarında mekana atışa geliim. Gelmeden önce haberdar ederim yine. İyi geceler herkese
-
Arkadaşlar hafta sonu için başka bir plandan ötürü akşama doğru gelme durumum da iptal oldu maalesef. haftaya görüşmek dileğiyle
-
Müsabaka sonucu orta şekerli abi, çok iyi deil ama kötü de değil. Yarın sabah gelemicem bu arada. akşam serinlikte yani 17:00 sıralarında mekana atışa geliim. Gelmeden önce haberdar ederim yine. İyi geceler herkese
Arkadaşlar hafta sonu için başka bir plandan ötürü akşama doğru gelme durumum da iptal oldu maalesef. haftaya görüşmek dileğiyle
Yorum Yok...
-
sandığın gibi değiil Osman abi, anladımben senin ne demek istediğini Serdarın durumunda değilim yani bu gün Çubuk tarafına piknik yapmaya gittik, mangal felan yaptık. S410 u da götürmüştüm, yanıma aldığım suntadan hedef tahtasını mangalı yellemek için kullandıktan bir kaç işaretleme yapıp 30 metre mesafeye koydum. Derken etin, tavuğun avcarı bulaşmış hedef tahtasına, iri iri kara sinekler konmaya başladılar, hiç aklımda yokken çok bereketli bir sinek avı yaptım anlıcağınız müthiş hedef. Tuhaf ama ben çok keyif aldım. 15 e yakın sinek vurdum Şiddetle tavsiye ederim
-
abi sen olayı aşmışsın ya! saygılar...
-
ben 2 saat kadar önce Ankara'ya döndüm, Çarşamba'dan beri baya yol yaptım. sonuçta bu haftasonu elim silahlarıma değmedi
-
sandığın gibi değiil Osman abi, anladımben senin ne demek istediğini Serdarın durumunda değilim yani bu gün Çubuk tarafına piknik yapmaya gittik, mangal felan yaptık. S410 u da götürmüştüm, yanıma aldığım suntadan hedef tahtasını mangalı yellemek için kullandıktan bir kaç işaretleme yapıp 30 metre mesafeye koydum. Derken etin, tavuğun avcarı bulaşmış hedef tahtasına, iri iri kara sinekler konmaya başladılar, hiç aklımda yokken çok bereketli bir sinek avı yaptım anlıcağınız müthiş hedef. Tuhaf ama ben çok keyif aldım. 15 e yakın sinek vurdum Şiddetle tavsiye ederim
Erdinç,Serdarın durumu nasıl merak ettim şimdi..
Her gününüz böyle keyifli geçsin..iyi yapmışınız...Hedef tahtasını sinekleri çekecek hale getirip,sonra vurmak iyi fikir..bir gün deneyelim atış ortamında -
ben 2 saat kadar önce Ankara'ya döndüm, Çarşamba'dan beri baya yol yaptım. sonuçta bu haftasonu elim silahlarıma değmedi
Erdem,Hoş geldin...cok yorulmuşundur.dinlen sonraki hafta atarız.zaten bu hafta cok sıcaktı ,bende fazla kalamadım.cok fazla kalabalıkta değildik.aramıza ilk defa katılan arkadaşlarda oldu " adonisikc " ,Abisi ve arkadaşı katıldı..onlarıda her zaman bekleriz. -