Herkese merhabalar..
PCP dünyasına yakın bir zamanda adım attım ve o zamandan beri pek bir eğleniyorum. Fakat tahmin edebileceğiniz gibi bir kaç ufak sorun çıkmıyor da değil
Hatsan AT44 kullanıyorum ve bu arkadaşımız "arka-bahçe" ortamları için biraz fazla gürültülü. Ben de gidip bir moderatör buldum ve ses konusunda hoş bir anlaşmaya varabildik
Fakat şimdiki sorunum ise şöyle:
15 metre civarında bir mesafede gözardı edilebilecek bir hata oranıyla dürbünüme sıfırlama yaptım. Tüfeği sabitleme konusunda ve atışlar arasındaki sapmalar konusunda pek problem çekmiyorum fakat 5li veya 10lu grupmanların her birinde bir adet serseri pellet oluyor. 1TL boyutuna tıkıştırdığım 4lü grubun 5. saçması yaklaşık 3cm uzağa gitti ve gidişini resmen dürbünden gördüm. Elim kolum oynamadı, silah da oynamadı fakat arkadaş sapıttı.
Moderatörler bu tür hatalara sebep olur mu? Eğer oluyorsa sessizlik benim için taviz verilebilir bir lüks olacak ve moderatör çöpe gidecek
İkinci sorum ise; Hatsan AT44'e regülatör takılıyor mu? Takan var mı? Hazır bir işlem mi yoksa özel olarak mı yapılıyor? Nereden bulunur veya yaptırılır? (İkinci dedim 5 tane sordum:))
Ekleme: Gamo Diabolo Match Pellet kullanıyorum, bir iki gün içinde JSB Exact deneme şansım olacak, belki de pellet'le alakalı bir şeydir ve ben size boşuna bu kadar okuma zahmeti verdim ve keyboard parçaladım