arkadaşlar bugun forumdan bir arkadaştan tüfek aldım yanlız bu benım ılk tufegım bıraz yabancıyım tufege pelet koymak ıcın kırmak ıstedım kıramadım aşırı sert bir pim filan mı var
tüfek kırılmıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Namluya avucunuzun iciyle sertce vurun kirilicaktir birde buna alissaniz iyi olur
-
Evet, bazı silahların ilk namlu kilidini açma sert çok sert olabiliyor. Misal Webley Patriot.
-
bu nedir ya öküz ölüsü gibi kas yapar bu ya sonunda kırdım ama tek seferde olmadı neyse alısırız.
-
Aman namluyu kırarken elinizden kaçırmayın sakın. Eğer elinizden kaçarsa, hızla geri vurur ve namlu yamulabilir.
Saygılar
-
Yanilmiyorsam Gamo namludan kirma bir tufeginiz var, size tavsiyem tufegin namlusunun kirildigi yerde silahin siyah menevis rengine gore gayet metalik renkte bir tirnak var bu tirnak iceri girip cikabiliyor onu gres yagi ile yaglarsaniz okuz olusuyle ugrasmazsiniz
-
yok tüfek hatson mod 95 sas
-
Sistem ayni olmasi lazim yinede bakin orayi gressleyin sorun ortadan kalkar.