Öncelikle uzun zamandır ayrı kaldığım airgunturk.com ailesine merhaba demek isterim Epeyce zamandır bir köşede duran gamo cfx royal tüfeğimle birkaç atış için araziye gittim . Atışlarımı yaptım fakat tüfegi kurarken kolun bir yerde takıldıgını ve biraz da güç düşüşü oldugunu saptadım. eve gelir gelemz ilk işim sökmek oldu söktügümde yayın kırılmış oldugunu gördüm yeni yayım olmadığı için daha fazla açmadım ve kundağı yerine taktım bu yay gamo nun servisinde değiştirilmişti o zaman garantili felan denilmişti ama pek bir beklentim yok açıkçası. bunu içim boşuna kargo v.s ücreti ödemek istemedim. onun yerine elim değmişken bir güzel modifiye etmek istiyorum. foruma takıldığım zamanlar efsane maccari yay var vardı yalnış hatırlamıyorsam. biraz göz attım fakat hiç bir bilgiye ulaşamadım . bana 4.5 mm cfx royal tüfegimi en verimli nasıl modifiye edebilcegim ve parçaları nereden temin edecegim husunda yardımcı olursanız çok memnun olurum . herşey gönlünüzce olsun .
Gamo cfx yay ve modiye yardımı.
-
hunter_fella -
30 Temmuz 2011 18:40
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
selam ben buradan getirtmiştim inşallah işine yarar.yalnız yayı setleyip göndermeleri için bir seçenek varmış onu işaretlerseniz faydanıza olur sanırım.yaşınızı yazmadığınız için nasıl hitap edeceğimi bilemedim
sevgiler
-
Değerli abim öncelikle ilğilendiğiniz için çok teşekkür ederim. fakat sorunum şu ki buradan derken hiç bir şekilde link veya bağlantı göremedim
-
kusura bakma kaardeş gece gece eklemeyi unuttum herhalde http://www.airrifleheadquarters.com/catalog/item/251488/7718385.htm bu adres senin işini görürü sanırım
-
çok teşekkür ederim . ilk fırsatta alacağım
-
Ozzy nin verdiği link doğrudur. Maccari güzel bir set yapmış. Muhtemelen sizin piston contası hasarlı monte edilmiştir. contayı kurma kanalına değdirmeden güzel ve hasarsız biçimde yerine iletmek için, alüminyum kola ya da bira tenekesini kesip tüfeğin piston yuvasına koyarsanız kurma kanalına sürtmeden contanın geçmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca aldığınız yayı set ettirmeyi de unutmayın. Ayrıca kundağı monte etmeden kuruluyor mu diye denemeyin. Kundağı takın öyle deneyin. Kundak takılı olmadığında piston tetikten tetiğe basmadan da kurtulabiliyor. Bu yüzden ben baş parmağımı kırmıştım.
http://www.airrifleheadquarters.com/catalog/item/251488/4852183.htm
-
maccari yay takarsan gücü nasıl olur tahmini olarak mod125 ayarında olurmu.
-
Olmaz. Piston hacmi yetersiz.
-
yetkili servisi yok mu yada yedek parca satan yerler