16 Haziranda Kral Magnum 5.5 mm aldım.Arkadaşlar sıkıyorum çok ses çıkartıyor ve ilk günkü gücü şimdi yok.Ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
16 Haziranda Kral Magnum 5.5 mm aldım.Arkadaşlar sıkıyorum çok ses çıkartıyor ve ilk günkü gücü şimdi yok.Ne yapmalıyım ?
Teşekkürler.
Aldığın yere götür kardeşim yapacak birşey şu durumda yok.Mutlaka garantisi vardır bunun.
iyiki özel üretmişler kardeş geçmiş olsun valla bu kralın yapacağı havalı tüfeği diyim anla sen bende kullandım zamanında..
dün bu tüfek değilmiydi 200 metreden 10 cm lik levhayı vuran kesinlikle elden çıkarma .işin enteresan tarafı gücü düşükken vurmuş birde ,hani demiştin ya vurunca hedeften ses geldi o seste işte bu yayın sesiydi
dün bu tüfek değilmiydi 200 metreden 10 cm lik levhayı vuran kesinlikle elden çıkarma .işin enteresan tarafı gücü düşükken vurmuş birde ,hani demiştin ya vurunca hedeften ses geldi o seste işte bu yayın sesiydi
+1
Bu kadar yüklenirken bir de çocuğun yaşına baksaydınız keşke. Toplum olarak linç genlerimizde var...
Saçmalama.Tüfeği aldıktan 4 gün sonra yaptım o atışı.Seside hem evden duydum hemde abim hedefin yanındaydı.Bilmeden konuşma.
güçte nekadar bir düşme var?eğer aşırı bir düşme varsa yayı kırılmış olabilir.servisine yollayın.
e canım kolay değil 200 metrde 13cm lik hedefi vurmak tüfek biraz yorulmuştur biraz dinlensin kendine gelir yanlış anlama dostum işin espirisi
Bu kadar yüklenirken bir de çocuğun yaşına baksaydınız keşke. Toplum olarak linç genlerimizde var...
Kendisi de kendinden kaç yaş büyük insana saçmalama bilip bilmeden konuşma denilmeyeceğini bilse keşke.
Kendisi de kendinden kaç yaş büyük insana saçmalama bilip bilmeden konuşma denilmeyeceğini bilse keşke.
Çocuğun en azından yaşı belli. Ya sizin
kesinlikle katılıyorum. +1
ben diğer 200metre atış konusuda okudum çok saçma gelmesine rağmen cevap yazmadım, haklısın yaşı küçük yüklenmemek lazım ancak kesin olarak emin olmadığımız her konuda körü körüne savunma yapmamamız lazım forumda kendisinden yaşça büyük deneyim sahibi onca insanın lafını dinlemeyip kafasının dikine giderse haliyle milletin asabı bozulabilir...