26.05.2011 tarihinde Sipahiler Av ve Silah Sanayiden Retay marka kuru sıkı tabanca aldım..
Silahı eve götürür götürmez bir problem olduğunu farkettim.Tetiği kurmak için namluyu çektiğinizde, silah boşsa ve şarjör takılıysa eğer namlu yerine oturmaz normalde..Orda küçük bir tırnak vardır..o tırnak namluyu tutar bildiğiniz gibi..
benim aldığım silahta o tırnak çalışmıyordu..Yani kısacası silahı hiç kullanmadan bir problem olduğun farkettim ve hemen ertesi günü tekrar Sipahilere geri götürdüm..
zaten silahın kullanılmadığı her halinden belliydi..Ama ordaki yetkili kişi silahi fabrikaya göndermeden işlem yapamayacağını söledi..
Ben tam 1.5 ay silahın gelmesini bekledim..Sipahilere aşırı baskılarım sonucu silah fabrikadan onarılıp geldi..Ama fabrikaya git-gel kargo ücreti olan 15TLyi benden istediler..Bende ne kargo ücretini ödedim ne de silahı aldım..
şu durumda ne yapmam gerekir ?
henüz 0 aldığım ve 1 kez bile kullanmadığım bir silah için 15TL kargo ücreti ödemem isteniyor..Ben silahı kullandıktan sonra meydana gelen bir arıza söz konusu olsa yine razıyım fakat böyle bir durum yok..silah hiç kullanılmadı..Yani satıcı bana ayıplı mal sattı !