Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • pek çok nedenden olabilir. silah içerisinde bisürü haraketli ve birbirine sıralı bağlı sistem vardır. ne yazıkki çözümü buradan size yazarak anlatamayız. en doğrusu silahı aldığınız bayiye götürmeniz olur.
    NOT :(silahın bakımını temizleme-yağlama yapmadıysanız genelde kurma kolu takılı kalır yada zor kapanır)

gamo PT-85 blowback  £tabanxalı$
    hatsan at44 long  ;tufey#
    Walther FT8-32-56
    Hatsan Optima Silver Sentetik Ejektörlü Süperpoze ;avci;
    SAFİR T14 m;s,S
    hatsan dominatör 200s :thumbup:

• hmmm.anladım.bakımını yaptım hep ama dediğiniz gibi mekanik bir alet sonuçta.tüfeği ikinci el almıştım.ama aldığımdan beridir kullanıyorum.altı ay falan oldu.belkide 2000 atış yapıldı.ben en iyisi yarın hatsana kargolayım.

AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao

AB Rh (-)

• düzeltilemiyecek bi sorun yoktur. hatsana göndermekle en doğrusunu yaparsınız. göndermeden önce telefonla arayıp konuşun sonra gönderirkende silahla ilgili kullanım şeklinden arızanın önceki sorunlarına kadar herşeyi anlatan ayrıntılı bi not yazın silahın yanına koyunki oradakilerinde işi kolaylaşır. inşallah kısa sürede silahınıza kavuşursunuz.

gamo PT-85 blowback  £tabanxalı$
    hatsan at44 long  ;tufey#
    Walther FT8-32-56
    Hatsan Optima Silver Sentetik Ejektörlü Süperpoze ;avci;
    SAFİR T14 m;s,S
    hatsan dominatör 200s :thumbup:

• Arkadaşlar hayırlı akşamlar.tüfeğimdeki sorun pazar günü levent abim
    tarafından giderildi.kendisine burdan ilgisi ve alakasından dolayı
    tekrar teşekkür ediyorum.gerçekten çok cana yakın ve harika bir
    insan.böyle bir dost edindiğim için gerçekten çok şanslıyım. :)
    .saolsun benim için pazar gününü feda etti.evine davet etti ve tüfeğimi
    komple söktü temizledi ve topladı.tüfeğimde hiç bir sorun kalmadı. :) ellerin dert görmesin levent abim.saygılar... :)

AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao

AB Rh (-)