Ankara Team Pazartesi Öncesi Stres Atma Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ben ve Erdem Abi sabahın eren saatlerinde 100 metre ve üzeri atışlar yapmak üzere PS ye gideceğiz.Muhtemelen sıcağa kalmadan da döneriz. Gelmek isteyen Arkadaşlara duyurulur.

Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

• Trabzon damı buluşacaksınız :) trabzon team sizi :) vakit bulursam gelmeye çalışırım

sevgiler

İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm

ZORAKİ Hp-01 Ultra .177

Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE

Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE

Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar

H İ T

• :) Şimdi farkına vardım abi ya Trabzon Team yazdığımın :) Bu hafta da böyle olsun, Karadeniz fırtınası şerefine:)

Cricket 5,5 mm PLB

• :) Şimdi farkına vardım abi ya Trabzon Team yazdığımın :) Bu hafta da böyle olsun, Karadeniz fırtınası şerefine:)

düzelttim fakat ...

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png

• İyi etmişsin abi, Levent tayinin Ankaraya çıkmadan önce daha sık geliyordun kardeş :)

Cricket 5,5 mm PLB

• Levent bende yarın atışa gitmek için tatili kısalttım :)

Erdem abi bana kalsa şuan Ankaradaydım, ama yeni evlilik işte ne yaparsın. Bu arada zamanında beraber çalıştığınız Oktay abinin evindeyiz şuan sana çok selamı var. Sabah İzmitten erken çıkmaya çalışıcam akşam üstüne doğru atışa gitmek istiyorum telden haber veririm abi sana müsait olursan atarız biraz zaten Erdinç abi atışa her daim hazır.

İyi etmişsin abi, Levent tayinin Ankaraya çıkmadan önce daha sık geliyordun kardeş :)

Abi haklısın aslında ama araya Ramazan girdi ben her hafta atışa gittim nerdeyse ama genelde tektim 1-2 saat takıldım gittim. Erdinç abi elimde 20-25 kadar 9mm para var bilgine.

A-TAKIMI

• ya abicim bende ankaradayım ama bu PS neresi ben yabancı kaldım biraz olurya belki yakındır bizde geliriz

• Arkaaşlar bu sabah erken saatlerde Erdem Abi ve ben vardık sadee mekanda, 200 metre de attık hatta, Erdem Abi 200 metrede hiç de fena değildi.Hele de hareketli farklı mesafelerdeki hedeflerde çok güzel isabet kaydetti diyebilirim :) Atış yaptığımız alanaki mavi çöp kovasının yanında bana ait bir kaç parça malzeme unuttum ( Dürbün kabı, sprey boya...vs ) Bu gün yarın giden olursa benim yerime alıp muhafaza ederlerse daha sonra görüştüğümüzde ben alırım. Levent 9mm lerinde icabına bakarız yani, sen erken gelmeye çalış buluşmalara :)

Cricket 5,5 mm PLB

• ya abicim bende ankaradayım ama bu PS neresi ben yabancı kaldım biraz olurya belki yakındır bizde geliriz

Mühye köyünde Paintsign Paintball, bekleriz.

.

AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric

AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot

ankarateam.png