Bir kaç yerde yay sardırdım ama, havalısilah larda kullanılabilecek seviyede olmadığını gördüm. İlk bir kaç kullanımda güçleri kalmıyor. Yaylılarda ve pcp çekiç yayı olarak kullanılabilecek kalitede yay saran-satışını yapan bildiğiniz bir yer varmı acaba?
Kaliteli yay
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
PCP değil ama yaylılarda Maccari var, Amerika'dan türkiyeye yollar. Tabi tüfeğinize uygun yayı siz seçeceksiniz. Özel üretim yapmaz.
-
Peki Maccari ile aynı kalitede olmasada, en azından yaylıda veya pcp de çekiç yayı olarak kullanılabilecek kalitede yay imal eden Türkiye sınırları içinde bir yer var mı? Hiç olmazsa yay olacak kalitede tel alabilecek bir yer olsa, yay saran yerlerde istediğimiz ölçülerde sardırırdık.
-
siz yayı havalı tüfekte mi kullanacaksınız?
-
"yaylıda veya pcp de çekiç yayı olarak kullanılabilecek" diye belirtmiştim. Havalısilahlarda kullanılabilecek kalitede yay bulunabilirliği artarsa, çeşitli varyasyonları deneme şansımız artar ve silahlarımızdan daha iyi verim alabiliriz diye düşünüyorum.