Gamo Güçsüz ,Tahribatı yok diyenler İÇERİ>>>
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kutu kola patlatmakla güç olduğunu sanmak hoş galiba. mesele70 metreden 70 lik tekirdağ rakı şişesini kırmak .veya binboa votka şişesi bunuda bi denerseniz .ben gamo artık güçlü diycem.
-
0.01 mm kalınlığı dahi olmayan kola kutusunu bırakında delsin yani.
Videodakilerde çelik kapı delmişcesine seviniyolar ?
-
evet denemek lazım ben bir ara vakit bulursam deneyip koyarım foruma cfx in sonucunu
sevgiler
-
gamo yu güç için değil isabet ve grupman yapmak için tercih etmek daha doğru olur.
-
Bakın arkadaşlar iş Yiv sette biter ... Dünyanın en iyi yivleri Diana, Gamo, Air Arms,weihrauch,vs. gibi markalardadır... (siz istediginiz kadar kötüleyin...tın )
-
gamo yu güç için değil isabet ve grupman yapmak için tercih etmek daha doğru olur.
+1
Bakın arkadaşlar iş Yiv sette biter ... Dünyanın en iyi yivleri Diana, Gamo, Air Arms,weihrauch,vs. gibi markalardadır... (siz istediginiz kadar kötüleyin...tın )
Gamo elbette kendini ispat etmiş ve kaliteli bir marka ama şunu söylemeliyim bence hatsandan tek farkı malzeme kalitesinin bir nebze daha iyi olması.
Diana, AirArms ve Weihrauch ise Gamodan bir kaç gömlek daha üstün markalar. Bunlarla Gamo aynı kefede olsa fiyatı da bu markalarla eş değerde olurdu. Dünyada bir arz talep dengesi var ve her marka kalitesine göre bu dengede konumlanıyor.
-
Gamo elbette kendini ispat etmiş ve kaliteli bir marka ama şunu söylemeliyim bence hatsandan tek farkı malzeme kalitesinin bir nebze daha iyi olması.
+1000Diana, AirArms ve Weihrauch ise Gamodan bir kaç gömlek daha üstün markalar. Bunlarla Gamo aynı kefede olsa fiyatı da bu markalarla eş değerde olurdu. Dünyada bir arz talep dengesi var ve her marka kalitesine göre bu dengede konumlanıyor.
+yüzbinmilyonbaloncuk -
gamo cfx te kullandım shadow rsv de. ikiside stoeger x20 nin yanında güçsüz silahlardı.
-
video fake gibi.
-
Bu tahribatı ; güzel ülkemin , kaliteli ,güçlü silahı ZORAKİ HP-01 rahatlıkla yapar.
bir de elemanların sevincine de bak
-
Bu tahribatı ; güzel ülkemin , kaliteli ,güçlü silahı ZORAKİ HP-01 rahatlıkla yapar.
bir de elemanların sevincine de bak
zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa +111 -
isabeti gayet guzel gamolarin