Ankara'ya AA S410 'da geliyor, buralar şenleniyor.
Ankara'nın ilk AA S410'u hayırlı olsun
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
- Resmi Gönderi
Ankara'ya AA S410 XTRA'da geliyor, buralar şenleniyor.
Şimdiden Hayırlı olsun.
-
Erdem bu ne hız...Bende tam yazacaktım ANKARAYA ve ANKARA TEAM e bir AirArms geliyor diyee.... Sen çok yaşa kardeşim... Kısmetse AA geliyor bana... Şimdiden heyecan yaptım.. Uzun zamandır zaten parmaklarım kaşınıyordu...
Hepimize hayırlı olsunnn....
-
- Resmi Gönderi
XTRA FAC + Ekstra Fac = ?
-
hayırlı olsu kazasız belasız keyifli atışlar.
-
Oooo ingiliz güzeli hayırlı olsun... kazasız belasız keyifli atışlar dilerim...
-
Ortam şenlenicek hayırlı olsun mustafa.
-
Teşekkürler arkadaşlar... Açıkcası tereddüt etmeden aldığım bir silah oldu bu... Bir an önce gelmesinide sabırsızlıkla bekliyorum...
-
hayırlı olsun
kazasız belasız atışlar -
hayırlı olsun.Güle güle eskitin.
-
Hayırlı olsun kazasız belasız isabetli atışlar diliyorum..
-
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın
-
hayırlı olsun.Güle güle eskitin.
bir gelse hemen eskitecek ama henüz gelmedi...
-
Tüfeği görelim bende hayırlı olsun dicem
-
- Resmi Gönderi
Teşekkürler arkadaşlar... Açıkcası tereddüt etmeden aldığım bir silah oldu bu... Bir an önce gelmesinide sabırsızlıkla bekliyorum...
Daha çok beklersin,silahı biraz önce teslim aldım,bu gece söküp modifiye edeceğim,sabaha testlerini yapacağım yarın akşamada son kontrollerini yaptıkdan sonra Forum da bir başlık açıp modifiyeyi fotoğraflı anlatımını yapacağım,daha sonraki gün bir düşünüp göndereceğim.
-
Daha çok beklersin,silahı biraz önce teslim aldım,bu gece söküp modifiye edeceğim,sabaha testlerini yapacağım yarın akşamada son kontrollerini yaptıkdan sonra Forum da bir başlık açıp modifiyeyi fotoğraflı anlatımını yapacağım,daha sonraki gün bir düşünüp göndereceğim.
hahaha Mustafa abi süpersin, Ben Air Airms'ın kundağının ucunu sevmiyorum, inan onun için S410 mu HW100 mü deseler HW100 derim. Zevkler ve renkler diyeyim ben...
-
- Resmi Gönderi
Sen daha çok gençsin,neyin güzel olduğunu anlayamazsın,her iki silahında kundak ucunu karşına al ve hangisini eline alırsan daha fazla haz duyarsın kendine sor,birinde düz sert (HW100) , diğerinde ise tatlı bir kıvrım (S410)
-
hehe tabi gerçekte görmediğim için bilmem, ama ikisinide yan yana görmeyi isterim, ileri zamanlarda kısmetse...
Yani ne bilim takoz gibi seviyorum ben, öyle ince ayrıntıları pek sevmiyorum nedense...
-
- Resmi Gönderi
Bak başka söz söylemeyeceğim ; Silah = Kadın.
-
abi haftasonuna Ankara'ya yetiştir lütfen Mustafa kollarımızda can vermesin bizde meraktayız tabii
-