Şu Pellet Meselesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Mustafa bey, yerliler içinde en iyi pelletler bunlar olabilir, ama neden bu adamlar birilerinin delikanlı gibi ortaya çıkıp da ince mehmet, hasan, hüseyin dediği gibi demiyorlarda, Gamo yazıp biz havalı silah sevenleri kandırıyorlar ? Yani bizler, bu camiyanın insanları çokmu KERİZİZ ? Çokmu söğüşlenecek enayileriz ? Sizce yapılan bu iş yasal olabilirmi ? Bu nasıl bir keşmekeşliktir ben vallahi anlayamadım. Hele İzmir'de Özler av diye bir yer var, oradaki tipe Gamo Pro Magnum varmı diye sorduğunuzda, sanki Türkiye distrübütörü bizzat kendisiymiş gibi, " Gamo artık bu modelleri Türkiye'ye yollamıyor ve bundan sonrada artık hiç gelmeyecek ! ! ! " diyor.

İşin en ilginç yanıda, ben takriben çoğunlukta bir yıldır Gamo Pro Magnum kullanmama rağmen, bu gün ilk defa sayenizde bu pelletlerin Adana'da yapıldıklarını öğrendim. Bunu İspanyollar duysa acaba ne yaparlar ?

egeteam.png

• Pardon, son yazınızı şimdi okudum. Ben bu konunun önceden işlendiğini gerçekten okumamıştım. Fakat anlayamadığım, bu pelletler eğer Adana'da üretiliyorsa nasıl üzerinde made in spain yazabiliyorlar ? Yani bunlar bu üertimi Türkiye'de Gamo'nun iziniylemi yapıyorlar ?

egeteam.png

• Resmi Gönderi

Pardon, son yazınızı şimdi okudum. Ben bu konunun önceden işlendiğini gerçekten okumamıştım. Fakat anlayamadığım, bu pelletler eğer Adana'da üretiliyorsa nasıl üzerinde made in spain yazabiliyorlar ? Yani bunlar bu üertimi Türkiye'de Gamo'nun iziniylemi yapıyorlar ?

Gamo (ispanyol) un izni varmıdır yokmudur bilmiyorum ama bu yasalarımıza göre suçtur,ama gelin istanbula tahtakalede ben size onbinlerce üzerinde başka ülkelerin üretimi olduğu ibaresi taşıyan yurdum malı göstereyim,Ben Gamo pellet ile 1991 de bir Almanya seyahatimde tanışmış ve 20 kutu kadar almıştım ve çook uzun süre kullandım,nitekim geçen yıl Mart ayı idi ve pelletler bitmeden bir miktar daha alayım diye İstanbul Mercan a gittim ve 3 - 4 çeşit Gamo pellet aldım,tabi bendeki modellerden,eve geldim bir baktım bendekilerle kalite olarak alakası yok,benim 1991 de almanya dan aldığım pelletler 1.sınıf çapaksız ve kalıp izsiz,bunlar ise rezalet ve geçen yaz çok kısa sürede bu pelletleri buluşmalarda ortaya koyup tükenmesini sağladım ve bir daha da satın almadım.

• Rastatt kullanmakla ne kadar doğru karar aldığımı anladım.

• Vallahi ben de diyorum neden bu gamolar bu kadar istikrarsız, crossman 2100 tüfeğimle gamo pro magnum ,ts-10 ve expander ile yaptığım atışlar genelde birbirinden alakasız oluyor, ama plastik kutudaki gamo magnum pelletle bazen 10m den 5 kuruşluk gruplar yapabiliyorum. Artık dürüst insanı mumla arar olduk :S:S

• Sayım Mustafa bey

Her ne kadar bu topic ğin kişisel sohpet platformuna dönüşmesini istemiyorsamda size son olarak bir sorum olacak. Bunu benim gibi bir çok havalı silah kullanıcılarını çok yakından ilgilendirdiğini biliyorum. Bu nedenle aydınlatıcı yanıtlarınız bizim için çok önemli olacak.

Türkiye'de satılanlarla karşılaştırmalı olarak, sizin Almanya'dan almış olduğunuz Gamo pelletlerdeki isabetlilik durumu, gruplar ve yükleme yuvasına oturuşları nasıldı ?

Şimdiden cevap için teşekkürler, her keze sevgiler, saygılar.

egeteam.png

• Madem bunlar yerli üretim piyasada şu anda çok talep edilen hunter serisi neden üretimden kalktı acaba. Pazar araştırması pek iyi çalışmıyor galiba ;kihhik,

FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name

"MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png

AB RH (-)

• Resmi Gönderi

Sayım Mustafa bey

Her ne kadar bu topic ğin kişisel sohpet platformuna dönüşmesini istemiyorsamda size son olarak bir sorum olacak. Bunu benim gibi bir çok havalı silah kullanıcılarını çok yakından ilgilendirdiğini biliyorum. Bu nedenle aydınlatıcı yanıtlarınız bizim için çok önemli olacak.

Türkiye'de satılanlarla karşılaştırmalı olarak, sizin Almanya'dan almış olduğunuz Gamo pelletlerdeki isabetlilik durumu, gruplar ve yükleme yuvasına oturuşları nasıldı ?

Şimdiden cevap için teşekkürler, her keze sevgiler, saygılar.

Almanyadan aldığım pelletlerin isabetlilik ve namluya oturuşları oldukça iyi idi,tabi burada kastetdiğim silah da Gamo CF30 benzeri Gamonun modeli idi,ama bugün diğer bir çok marka ile karşılaştırmalarımda orijinal ispanyol gamo pelletlerden daha kaliteli pelletlerde yok değil.

Madem bunlar yerli üretim piyasada şu anda çok talep edilen hunter serisi neden üretimden kalktı acaba. Pazar araştırması pek iyi çalışmıyor galiba ;kihhik,

Akif bey Ben Gamo Hunter pellet in üretimden kalktığına inanmıyorum,Bu pellet de başarılı oldular ve sanırım ihracata yetişemedikleri için,iç piyasaya dağıtımından vazgeçtiler,bu düşüncemi destekleyen,veriler ise,Prometheus dan (ingiltere) dynamic - Defiant gibi pelletleri - JSB den keza yine aynı bazı modelleri almakta oldukça zorluk çektim,her iki firmada yeni makina yatırımları olduğunu 2008 sonuna doğru bizi sıraya alabileceklerini belirttiler,zar zor azar miktarlarda alabildim,satmak istemiyorlar,ciddi talep patlamasından bahsediliyor.
    Hattâ şu an Taiwan dan "Termopl" İlker e Türkiyede VIP kalite pellet üretimi ile ilgili fizibilite dosyası hazırlanıyor,şayet altından kalkılabilirse Termopl kardeşim AirGunTürk (AGT) markalı pellet üretimine başlayacak,modellerde Dynamic,defiant,H&N gibi olacak. :P

• Abi süper haberler verdin yine, geçen gün pellet kutumu yere düşürdüm ve yaklaşık 4000 tane çeşitli model pellet birbirine karıştı. Gamo pelletti çoğu ayıklamaya bile zahmet etmeyeceğim :) HW45 de eğlencelik çeşit çeşit atarım artık :)

Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776