mehmet sonucu bize de söylede bilelim.kız isteme ne oldu muzafferiyet ile döndünüz mü ?
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
mehmet sonucu bize de söylede bilelim.kız isteme ne oldu muzafferiyet ile döndünüz mü ?
sevgiler
Kız işi tamamdır, kısmetse bu ayın 29 unda Nişanlanıyorum hadi hayırlısı. Saygılar
hayırlı olsun allah mesut etsin
Kız işi tamamdır, kısmetse bu ayın 29 unda Nişanlanıyorum hadi hayırlısı. Saygılar
Hayırlı uğurlu olsun Mehmet. Allah tamamına erdirsin.
Hayırlı uğurlu olsun İnşallah... Son kararınız değil mi?
Nasip olursa seneye Ankara'ya gelince ben de katılacağım bu buluşmalara...
Saygılar
çok manalı bir gün tebrik ederim kardeşim
sevgiler
Allah mutlu mesut etsin abi.Allah tamamına erdirsin.Hayırlı uğurlu olsun abi. saygılar...
selam arkadaşlar foruma çok fazla girme şansım olmuyor,buluşmalara da gelmek kısmet olmadı..önümüzdeki hafta sonu yine buluşma olacakmı yada hava şartları ne olur bilmiyorum da bi sorum olarak ben eryamanda oturuyorum ve arabamı geçen ay sattım.buluşmaya gidecek bi arkadaşın yolunun üzerinde olsam benide buluşma yerine götürebilir mi acaba yaw??elimde koca tüfekle birkaç otobüs minübüs değiştirmek hoş olmaz bence:))yakınlarımda oturan üyemiz varmı acaba??(ben eryaman optimum avm'ye çok yakınım.
yağmur olmazsa ben orada olurum, hatta bazen yağmurda da orada olurum birileri olur mutlaka. Eryaman'dan gelen varmı bilemiyorum...
ankamall da falanda buluşabiliriz:)))
Allah tamamina erdirsin omur boyu mutluluklar.