Yarın akşam Allah kısmet ederse kız istemeye gideceğiz, sabah sabah erkenden soğuk soğuk buluşalım da bir kendime geleyim diyorum. Saat 08:30 gibi mekanda olurum beklerim. Saygılar
15.10.2011 Kız İstemeye Gidicem Moral Olsun Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
allah sonunu hayır etsin kardeş iyi düşündün mü şaka bir yana allah şimdiden mutlu mesut etsin tamamına erdirsin.yarın bir düğün var gündüz gelemiyeceğim ama pazar belki kaçabilirsem gelirim .
sevgiler
-
Allah mesut mutlu etsin ve tamamına erirmek nasip etsin. Ben ve Yusuf Abi sabah 08:00- 08:30 sıralarında mekanda oluruz. Levent öğlene kalmadan gelecek olursan Webley i de getir de satmadan önce son kez atalım.
-
Teşekkür ederim Erdinç sağol. Sabah mekanda görüşürüz. Saygılar
-
Yarın akşam Allah kısmet ederse kız istemeye gideceğiz,
gettiiiiii gettiiii gül gibi tüfek paraları
-
Onun parasını ayırdım, pilavdan dönenin kaşığı ....... Saygılar.
-
Ömür boyu mutluluklar dilerim. Yarın sabah gelemiyebiliriim. Umarım Pazar günü fırsat bulurum.
-
Hayırlı olsun Abi. Allah, mesut etsin. Yarın ufak bir iş nedeni ile gelemiyorum, ama haftaya tam teşekküllü geleceğim inşallah. Size bol eğlenceler.
-
saat 10 gibi gelebilirim. Allah mesut etsin
-
Mehmet mutluluklar dilerim bir bekarı daha kaybettik...
-
Mehmet abi Allah tamamina erdirsin.
Erdinc abi az once kocaeli degirmendereye geldim bu hafta sonu maalesef yokum, İnsaallah bir sonraki hafta sonu bol bol atariz. -
Mehmet, ömür boyu mutluluklar dilerim. Allah tamamına erdirsin.
Ama yine de iyi düşündün, son kararın değil mi?
-
Mehmet bey Allah mesut bahtiyar eylesin.
İzzet abinin dediği gibi bir iyice düşündünüz mü, son kararınız mı?
-
Önce Allah kolaylık versin sonra Allah tamamına erdirsin daha sonrada bi yastıkda kocayın inşallah bende gelmek isterdim bu buluşmalara ama araba olmayınca oraya gelmek baya sorun
-
bu sabah saat 6.40 gibi PS'ye varmıştım. Turnuva olduğunu hatırlayınca doğru 1. Nolu çamlığa çıkıp tek başıma atış yaptım. Hava güzel olduğundan niye kimse gelmedi acaba diye düşünüyordum. Aşağı inince bir baktım bütün Ankara Team oradaymış. Onlarda niye bu kadar geç geldiğimi sordular eve gidip 1 saat kadar sonra geri döndüm ama bizimkilerden kimse kalmamıştı...
-
Mehmet mutluluklar dilerim.Ama ümidi kesmemek lazım, belki kızı vermezler ve kişisel gelişim kesintiye uğramaz.
-
Osman Abiyi göremedim bugün, bizden sonra mı geldi aceba ?
-
Yarın 10:30 gibi ben, bizim atış takımından 3 arkadşım ve ailesi paintball ligini izlemeye gideceğiz. Fırsat bulursak atış da yapacağız tabiki. Gelmek isteyenleri bekleriz. Bir hayli kalabalık ve eğlenceli geçiyor zaten maçlar. Aklıma gelmişken; gelirse Mehmetin tatlısını da yeriz belki
-
Yarın 10:30 gibi ben, bizim atış takımından 3 arkadşım ve ailesi paintball ligini izlemeye gideceğiz. Fırsat bulursak atış da yapacağız tabiki. Gelmek isteyenleri bekleriz. Bir hayli kalabalık ve eğlenceli geçiyor zaten maçlar. Aklıma gelmişken; gelirse Mehmetin tatlısını da yeriz belki
ben atışımı yapıp şimdi paintsign'dan döndüm...
-
Tebrikler şimdiden allah mesut etsin.
-