hadi hadi, yeme bizi. yarın Panther'in geliyormuş
Panther mi ne Panther i ??? Saygılar
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hadi hadi, yeme bizi. yarın Panther'in geliyormuş
bu hafta buluşmaya gelmek için bütün olanaklarımı seferber etmiştim ama cuma günü nöbet var anca saat 10 gibi gelebilirim.bir mani çıkmaz ise. yaylı vs pcp yapardık
sevgiler
Bu kadar üzerime gelmeyin, çok heycanlandım şimdi ya Taylan abi masa başı oyunlarında kaybettik geçen sefer, bu defa işlem tamam merak etme. Komutanım senden de kayısı sözümüzü aldık ona göre
Osman Abiden ses seda yok bu aralar gören, bilen, duyan, karşılaşan veya haber alan var mı ?
Bu kadar üzerime gelmeyin, çok heycanlandım şimdi ya Taylan abi masa başı oyunlarında kaybettik geçen sefer, bu defa işlem tamam merak etme. Komutanım senden de kayısı sözümüzü aldık ona göre
Osman Abiden ses seda yok bu aralar gören, bilen, duyan, karşılaşan veya haber alan var mı ?
Erdinç;
Ben Malatya'ya döneyim, bir dahaki buluşmanıza mutlaka göndereceğim, diğer ekiplere de yollamak isterim. Havalı camiasına tam destek...İnşallah, seneye aranıza karışacağım.
Saygılarımla...
şimdi de tatlı niyetine yiyorsun baaak
Erdinç,,sağol merak edecek bir şey yok.ilgin için teşekkür ederim...Milletce moralimiz bozuk,acımız büyük 25 sehidimiz yüreğimizi dağladı..2 gündür neredeyse izlediğim her haberde gözyaşlarımı tutamıyorum..içimden hiç bir şey yapmakta gelmiyor.
Osman abi işte böyle günlerde birlik beraberlik içerisinde olmamız gerekiyor o yüzden Ankara da bulunan tüm hobiseverleri bekliyoruz. Gücümüzü, birlik ve beraberliğimizi göstermenin tam zamanıdır. Saygılar
Bende orada olmak istiyorum
Umarım bir engel çıkmazda bu güzel buluşmaya gelirim
Yarışmaya katılmam için erken daha çok çalışmam lazım ama izleyici olarak gelip o atmosferi solumak istiyorum
BulletZ (Huseyin)
niye erken olsun, gel sende katıl yarışmaya. Önemli olan hobiyi paylaşmak.
Erdem abiye katılıyorum, alın tüfeğinizi gelin, yarışın.
Ben ayakta atışı hiç beceremiyorum ama Çumartesi katılmak isterim. Umarım bir aksilik çıkmaz da sabah 07:00 sularında orada olurum.
Guzel bir organizasyon olacak gibi gorunuyor, yarisma bicimi cok guzelmis son atislar ayakta filan pazar gunu isim olmasa kandirirdim Taylan abiyide atlar gelirdik bir dahaki sefere artik...
Ben ayakta atışı hiç beceremiyorum ama Çumartesi katılmak isterim. Umarım bir aksilik çıkmaz da sabah 07:00 sularında orada olurum.
bizde ayakta atışta kötüyüz, bir tek Erdinç o işe bayağı bir alışık
Katılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
Katılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
9.
Daha Çok GösterKatılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
9.
haaa Panther'in geldiğini itiraf ediyorsan seni de yazalım söyle söyle artık....
Benim saat 9:00 dan önce gelmem mümkün değil. Çocuğu okula bırakacağım. Sonra serbestim Neyse rüzgarda atarız artık
Benim saat 9:00 dan önce gelmem mümkün değil. Çocuğu okula bırakacağım. Sonra serbestim Neyse rüzgarda atarız artık
cumartesi günü ne okulu yahu??? neyse bu durumda:
Katılım Listesi
1. Erdem
2. Murat
3. Levent
4. Erdinç
5. Kamuran
6. Serdar
7. Osman abi
8. Gökhan
9. Mehmet
selam..ya abilerim,canlarım bu buluşma işini pazar yapsanız da bi şekilde katılma imkanı yakalasak:(( malum cumartesi öğleye kadar mesai var!!
Ben iş dolayısıyla gelemeyeceğim, benide varmış gibi varsayın hatta yarışmaya dahil edin bakalım kaçıncı olacağım :p
Herkese iyi eğlenceler.
selam..ya abilerim,canlarım bu buluşma işini pazar yapsanız da bi şekilde katılma imkanı yakalasak:(( malum cumartesi öğleye kadar mesai var!!
sayın arkadaşım, bize cumartesileri uygun. pazar günüde gidenler olabilir, ben hava güzel olursa pazar sabahı 7.00-9.00 büyük ihtimal yine oralarda olurum.