Sizlerle harika bir sabah geçirdim. Erdeme bu yarışmayı düzenlediği için çok teşekkür ederim. Gelecek sefere Erdem'in dediği gibi kağıtlara FT basıp yarışalım.
AnkaraTeam 22 Ekim 2011 Erken Gelen Katılır 50m Puanlı Müsabakası
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
katılan herkese teşekkürler, güzel bir gün ve güzel bir müsabaka oldu, her ne kadar yine hedefte olsamda masa başı oyunları işe yaramadı
Erdinç nerde yahu
öğrenecek öğrenecek ....
Erdem abi bu arada fotolar için teşekkürler ellerine sağlık
-
herkese yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim. çok güzel bir gündü. tekrar görüşmek üzere
-
Çok güzel bir gün geçirdik, herkese teşekkürler, Erdem abi resimler için sana ayrı bir teşekkür. Nasip olursa haftayada bir organizasyon yapalım. Erdem abi sanırım öncülük eder.
-
beni gelmeye ikna ettiği için başta osman abiye olmak üzere herkeze teşekkür ederim çok güzel bir gündü
bizim st 10 ile fotolar vardı onlar ne oldu??
-
Erdem abi fotolar için teşekkürler ellerine sağlık
-
Fotoğraf makinasıyla ilgili bir sıkıntıdan dolayı resimleri ekleyemedim. Yarın halledip ekleyeceğim resimleri. Saygılar
-
Bu arada yarın sabah erken bir buluşma mı yapsak?
-
Sabah eken saatlerde gerçekten tatlı bir ayaz vardı, bekçi misali olacaktık nerdeyse Bu hava şartlarında iyi puanlar bence. Ayakta atışlarda benim grup iyiydi ama yukarıda çıktı. Sıfırlama almaya üşendim doğrusu. Bundan sonra 9 da başlasın yahu bu buluşmalar. sonuç itibariyle güzel kalabalık ve keyifli hoş sohbet bir buluşma oldu.Uzun zamandır katılamayan dostlarımızı da bu vesileyle görmüş olduk. Fotoğralar için de ayrıca teşekkürler Erdem Abi.
-
Ben gelemem valla yarın, evli olanların da gelebileceğini sanmıyorum . Ne demek istediğimi evlenince anlarsın artık sen de Mehmet
-
Bu arada yarın sabah erken bir buluşma mı yapsak?
ben 7de ordayım -
Bulusmalar gercekten cok hosuma gıdıyor en kısa surede bende tufegimi alıp aranızda olmaktan mutluluk duyarım abılerım . Tebrik ederim hepinizi
-
elinize sağlık beyler çok güzel yarışma olmuş
tüm yarıpşmacıları tebrik ediyorum, Mehmet daystate in hayırlı olsun
saygılar -
Belli ki çok zevkli bir yarışma olmuş.Başta 1. olan Serdar olmak üzere herkese tebrikler.
-
Bulusmalar gercekten cok hosuma gıdıyor en kısa surede bende tufegimi alıp aranızda olmaktan mutluluk duyarım abılerım . Tebrik ederim hepinizi
buluşmaya gelmek için tüfeğinizin olması şart değil ilk önce gelin silahlar hakkında bilgi sahibi olun daha sonra seçiminizi yaparsınız.yeni katılımcılara her zaman kapımız açık :sevgiler
-
Taylan abi bende seni tebrik ediyorum , birinciyi tebrik eden tek sen oldun , ben bu adamlara ne yaptım yahu
-
Buluşmanız çok güzel olmuş Maşallah... Birinciyi, ikinciyi, üçüncüyü ve herkesi tebrik ederim. Elinize sağlık diyorum.
Saygılarımla
-
ne ben ne de çakma keleş resimlerde yokuz yav. on dakka uğrayıp kaçanlara iyi gözle bakılmıyor galiba . kısa da olsa sizleri görmek güzeldi.
saygılarımla.
-
şimdi keyfim yerine geldi.
saygılarımla
-
sayın moderatör o ne öyle link atmışın , kutucuk şeklinde koysaydın ya resimmi arıycaz tek tek eline sağlık kardeşim
-