hayırlı olsun.
bu arada, retay marka yaylı tüfeklerin kundağı nerden kopyaladığı belli oldu:)
Taze taze yeni geldi!!! Daystate MK4 Panther...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı olsun , güzel günlerde kullan.
-
Hayırlı olsun Mehmet bey, güle güle kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
-
Hayırlı olsun Mehmet, güle güle kullan, Yarın deneriz inşallah.
-
Çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun. Saygılar
Yarın denemek için sabırsızlanıyorum Erdinç. Saygılar
-
Valla ben de çok merak ediyorum Mehmet, kanımıza girip bize masraf yaptıracaksın yaa.
-
Gerek yok patron, maşallah Ankarada yok yok piyasada ne kadar pcp, yaylı vs varsa envanterde mevcut. Al, dene, kullan nevsini körelt ben olsam öyle yaparım... Saygılar
-
Teşekkürler kardeşim, bundan hiç şüphem yok zaten.
-
Kardeş şu imzanda ki envantere baksana maşallah maşallah. Saygılar
-
Hayırlı olsun Kazasız atışlar dilerim. Mod125 ile takas düşünürmüsün
-
hayırlı olsun,güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun Kazasız atışlar dilerim. Mod125 ile takas düşünürmüsün
Mehmet silahı beğenmez ise Murat 50 lira teklif eder mutlaka
-
kazasız-belasız sağlıklı günlerde kullanmak nasip olur inşallah
-
Ben de HW100 ile takasa girer misin diye sorayım, adettendir. Üzerine 50tl veririm.
-
Mehmet yeni silahını güle güle kullan.İsabetli atışlar.
-
Çok teşekkür ederim Murat abi düşünmen yeterli. Saygılar
Taylan abi çok teşekkürler. Saygılar
Herkeze çok teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun keyifle atış yapın. Saygılar
Bugün toplamda 250 kadar atış yaptık, siftah ettik oturarak destekli harika atışlar yaptım, malesef idmansız olduğumdan ayakta Panther in hakkını veremedim ama o da olur inşallah. Tüfek gerçekten harika, isabet konusunda oldukça başarılı, krono ölçümlerini yaptık yarın paylaşım yapacağım. Saygılar
-
yakışır kardeşime , hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
Ama ben arkadaşları şimdiden uyarayım yarışmalardan önce sakın bu silahları denemeyin , sonra kendi silahlarınızla atış yapınca hezimete uğrayabilirsiniz.
Ben bugün Erdem abinin ve Mehmetin silahıyla atış yaptıktan sonra AA nın tetiğini iki elimle anca düşürdüm -
hayırlı olsun Mehmet, tactical versiyon kundağını daha çok beğendiğim bu silahı aldığına çok mutlu oldum iyi günlerde kullan
-
Abi çok teşekkür ederim sağol. Saygılar
-
Mehmet çoktandır foruma girmemiştim biraz geç oldu ama güle güle kullan çok güzelmiş.
-