Selam arkadaşlar..bundan yaklaşık bir ay önce aldığım mod 125 sniper tüfeğimin namlusu,(tüfeği kurarken elimin kayması sonucu,dehşet bir güç ve hızla boşaldı..geri açıldı)sakarlığımdan dolayı eğildi.servisi aradım verdikleri cevap;"servisteki arkadaşlar izinli bir hafta".siz tüfeği kargoyla yollayın tamir edelim.sanırım garanti kapsamında yapılacak ama (sert bir şekilde darbe alan sol elimde kırık olma ihtimali var hareket ettiremiyorum ve kötü ağrıyor:((..)kimbilir ne zaman geri yollayacaklar..benim gibi sakar arkadaşlar varsa lütfen dikkat etsinler..yaralanmamak içten değil.
-acaba tamirden sonra verimli olurmu(namlu değişmeyip düzeltilirse??)
-bunu kargoya nasıl paketleyip vermeli??sonuçta bu bir silah sıkıntı olmazmı?
-
Hatsan mod 125 sniper..namlu eğildi!
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok geçmiş olsun öncelikle kargo konusunu kafanıza takmayın tüfeğe zarar gelmicek şekilde paketlerseniz bisıkıntı olmadan gider namluya gelince ben olsam değiştiriyolarsa yenisiyle değişttirirdim
-
namluyu düzeltirler bütün bakımını yaparlar tekrar yeni aldığın gibi olur
-
namlu düzelir yenisi gibi yaparlar ama ya kolun ?
çok geçmiş olsun -
Herseyden onemlisi kolunuz, gercekten cok gecmis olsun daha dikkatli olun bundan sonra. Saygilarimla.
-
geçmiş olsun
can'a geleceğine mala gelsin
dert etmeyin hatsan halleder.
-
geçmiş olsun, tüfeği Hatsan'a kolu bana düzgünce paketleyip...diyecektim ya Acil şifalar dilerim, herikinize de...
-
ücretsiz tamir ederler.Güzelce kutusuna koyup gönderin.yada aldığınız yere götürün o da gönderebilir sonra tkerar gidip teslim alırsınız.
-
çok geçmiş olsun açil şifalar dilerim.
sevgiler
-
öncelikle geçmiş olsun
hatsanın servisleri gerçekten çok iyi bakımını herşeyini yapıp en kısa sürede geri yoluyorlar -
teşekkür ederim arkadaşlar..geçmiş olsun dilekleriniz için.tüfeği orjinal ambalajına koyup içine garanti ve fatura evraklarını iliştirdim.sol işaret parmağımın avuç içine denk gelen kısmında çatlak varmış:((halen mosmor ve şiş.ağrı azaldı şimdi daha iyi.pazartesi göndericem tüfeği.geri geldiğinde umarım ankara'daki arkadaşlarla bir "mangal partisi temalı atış buluşması" yaparız sabırsızlıkla bekleyeceğim.saygılar:)))
-
Çok geçmiş olsun, tez vakitte iyileşirsiniz İnşallah. Önce sağlık...
-
çok geçmiş olsun.benim tüfeğiminde namlusu eğildi hatsana gönderdim eskisinden daha iyi olarak geri geldi.
-
geçmiş olsun, acil şifalar.