FX-T12 Silahımda bazı değişiklikler yaptım..Sizce Nasıl olmuş?
FX-T12 Makyaj çalışması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Süper süper süper ellerine sağlık Osman abi çok güzel olmuş.
Saygılar
Veysi -
Osman abi yine yapmışsın yapacağını, eline sağlık.
-
Veysi Teşekkür ederim....silahlarını sattın sanırım..Daha iyileri sana nasip olsun inşallah..
Kamuran teşekkür ederim...Namlu oringi patlakmış..yarışmada ben ve bu silahı kullanan iki kişi daha benim yüzümden dereceye giremedi..bakım için elime almışken sağını solunu değiştirdim.. -
elinize sağlık Osman Bey, çok hoş görünüyor.
-
elinize sağlık Osman Bey, çok hoş görünüyor.
Sağolun Mehmet bey,,Sizin kundakların güzelliğinin yanında sönük kalır..
-
Osman abi eline sağlık
-
Sağolun Mehmet bey,,Sizin kundakların güzelliğinin yanında sönük kalır.. :)[/quote]
[quote='MEHMET RIZA','index.php?page=Thread&postID=171921#post171921']elinize sağlık Osman Bey, çok hoş görünüyor.
Sağolun Osman Bey,
Size bir kundak hediye ederim, eşit duruma geliriz. T12 kardeşliği -
Sağolun Mehmet bey,,Sizin kundakların güzelliğinin yanında sönük kalır..
Sağolun Osman Bey,
Size bir kundak hediye ederim, eşit duruma geliriz. T12 kardeşliğiMehmet bey sizin elinizden cıkan kundaklar sanat eseri gibi..T12 Kardeşliği teklifini reddetmem Erdem'in sizden aldığı Webley Raider için, yaptığınız iki kundağı gördüm hayran kaldım..cok emek sarfetmişiniz.ayrıca cok hafif olmuşlar..ellerinize sağlık.
-
Elinize sağlık.Ara sıra silahları biraz boyayıp parlatmak heves getiriyor.
-
GINB kundağın üzerinde oynamalar yapmıştım, biraz zımpara işi var ,en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım,
teklifimi reddetmediğiniz için teşekkür ederim. -
Elinize sağlık.Ara sıra silahları biraz boyayıp parlatmak heves getiriyor.
Taylan bey,,Haklısınız..amaç oyuncaklarla oynamak.
GINB kundağın üzerinde oynamalar yapmıştım, biraz zımpara işi var ,en kısa zamanda tamamlamaya çalışacağım,
teklifimi reddetmediğiniz için teşekkür ederim.Mehmet bey,,Gani gönüllü olmanızdan dolayı,Asıl Ben Teşekkür ederim..Sağlıklı ,Mutlu günler hepimizin olsun.Gönüller bir olsun.
-
Osman abi eline sağlık
Sağol Erdem boş zamanda meşgale aradım kendi kendime.
-
Tebrikler abi güzel çalışma olmus bence de
-
Tebrikler abi güzel çalışma olmus bence de
Umut,,Teşekkür ederim..
-
Osman Bey güzel olmuş gerçekten. siyah ve parlak krom-aliminyum kombinasyonu her silaha yakışıyor.
-
Osman abi eline saglik T12 ye ayri hava katmis. Kizmazsan eger namlu tutucu bence havasini biraz bozuyor gibi.
-
Osman abi eline saglik T12 ye ayri hava katmis. Kizmazsan eger namlu tutucu bence havasini biraz bozuyor gibi.
Levent, niye kızayım..onu cıkartıp takmak kolay ..o sağa sola rahat hareketli,,hızlı dolum deliğini kapatıp açıyor,,hemde bipot takma aparatı olur diye düşünmüştüm..teşekkür ederim. -
Osman bey,elinize sağlık .Değişiklik herzaman iyidir.Tasarlayıp hayata geçirebilenlere ne mutlu.Selamlar.
-
Osman bey,elinize sağlık gerçekten güzel olmuş,Silahlarla ilgilenirken onlarla uğraşırken insan ayrı bir keyif alıyor sizi bu konuda çok iyi anlıyorum
-