Veli beyin yazdığı değere bakılırsa,patriottan güçlü...İnceleme imkanı bulan varmı,acaba ?
Yeni webley royal ...
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ya bu hatsan değilmi Bana biraz çakma Webley gibi geldi
-
- Resmi Gönderi
+ 1
Kundak yanlarına bakılırsa bilindik hatsan çift vidaları görürsünüz.
-
ama walther namluymuş
-
ozaman elindeki raider namlularını değerlendirmiş olabilir
-
Taktik iyi ama ellerindeki fazla 125'lerin adını değiştirip başka türlü satmak Hani bu aralar webley'de ön planda herkez alıyor onlarda biz bu tüfeğin adını webley yapalım daha çok satar misali
-
5.5 mm 14.3 gr peleti 305 m/sn ile atamaz bu bence, atarsa mucize olur gibi. Pistonu hiççte büyük değil. Bu hız ölçümlerini patlamış pirinçle yapmış olmalılar pellet yerine.
-
- Resmi Gönderi
5.5 mm 14.3 gr peleti 305 m/sn ile atamaz bu bence, atarsa mucize olur gibi. Pistonu hiççte büyük değil. Bu hız ölçümlerini patlamış pirinçle yapmış olmalılar pellet yerine.
-
pıston çapı pıyasadakı ne buyuk sılahlardan magnum sınıfı ama 305 m/s ıle anca dızel etkısı ıle atar normal şartlarda atacaı 240 260 ms arası 14 grn lık pelletle
-
arkadaşlar yapmayın atar ya 305 değil 405 bile atar
-
hayır 573 atar.
-
Bu walther namlu dedikleri lothar walther namlu mu?Öyleyse iyi gibi duruyor?
-
Arkadaslar Hatsan ın urettigi walther falcon hunter ve webley roayller tıp a tıp aynıdır. Ayrıca Durbun 3-9x44 W&S dir yani S&W degil. Ben persembe gunu bir tane webley royal aldım güngör av'dan. Zaten Wlather Falcon Hunter ı pyramid air de incelerseniz Mod 125 lere cok benzedigini goreceksiniz. Ancak iscilik bu tufeklerde cok daha fazla. Gezleri farklı ve geri tepme nispeten azaltılmıs. İsciligin fazla oldugunu soyleyen ve benimde mod 125 lerle karsılastırma fırsatı buldugum yer güngör av, yani, Hatsan fabrika sahibinin yeğeni. Ben iyiki almısım diyorum. Ve benim tahminimcede cok fazla surmicekler piyasaya.
-
Az once tekrar güngör av ile konustum. Sınırlı sayıda iç piyasaya verilmiş tüfekler, iç piyasada güçlü tüfek sıkıntısı oldugu için. Zannedersem bitmek üzereymiş, en azından 5,5 ve 6,35 ler toptancıda kalmamış.
-
Hatsan Webley Royal Nasıl bir tüfek ?
http://www.hilalavmarket.com/SayfaUrunDetay…4&AKatID=41
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? -
Hatsan Webley Royal Nasıl bir tüfek ?
http://www.hilalavmarket.com/SayfaUrunDetay…4&AKatID=41
bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz?görünüşü hatsanın neredeyse aynısı güçü de aşağı yukarı aynı..yakın mercek görmedim ama bizim tüfekçiye yakın da gelir inceleme fırsatım olacak böylelik le
-
Arkadaşlar bir tüfek almak istiyorum ancak hatsan mod 125 hakkında çok olumsuz yorumlar duydum. webley royal diye bir model üretmiş o da mod 125 e benziyor ancak walther namlu kullanılmış daha çok işçilik var sanırım. tüfeği yakından inceleyen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
birde bu tüfekte mod 125 deki gibi ayar bozulmaları varmıdır? bunu önlemek için ne yapmmamız lazım? -
"mcyber" bu konuyu daha öncedende açmıştık, eski konuyla birleştirdim. Lütfen aynı silah/soru vs. için araştırmadan tekrar başlık açmayalım.
anlayışınız için teşekkürler.
-
Meraba arkadaşlar.....
Webley Royal hakkındaki düşüncelerinizi okudum. Ben bir tane aldım. Bu yüzden görüşlerim biraz taraflı olabilir ama tarafsız bir eleştiri yapmaya çalışacağım.
Sağlamlık konusunda birşey söyleyemiyorum çünki yeni aldım. Ancak işçilik mükemmel, yani fiyatına göre.
Dürbüne gelince 3x9x44 W&S güzel bir dürbün. 0 ayarını yaptım ve çok iyi gurupmanlar aldım.
Tüfeği 250 YTL' ya aldım Ankara'dan ve bu fiyata göre tüfek gerçekten mükemmel
Kesinlikle tavsiye ediyorum ama dediğim gibi sağlamlık konusunda hiçbir fikrim yok.
Şunuda ekleyeyim sağlam gibi görünüyor. Kullanılan malzeme gördüğüm kadarıyla kaliteli
-
Hocam almış olduğunuz grupmanları forumda yayınlama imkanınız varsa ilgili bölümde bir konu başlığı altında yayınlayabilir misiniz? Forumda bu silahla ilgili çok fazla bilgi yok, almayı düşünen arkadaşlar için iyi olur kanaatindeyim. Kazasız ve isabetli atışlar dilerim.
-