geçtiğimiz cumartesi günü, hatsandaki bir tanıdığım vasıtası ile bizzat fabrikadan 0 mod 99 aldım, bir süredir mod 125 kullanıcısı idim, mod 99 ile ilgili yazıları duyunca almaya karar verdim.
ilk gün hevesle atışa gittim 10 cu atışta namlu kilidi hareket etmedi, tüfek kilitlendi, hatsana götürdüm, namlu kilidi yayı problem çıkarmış, değiştirdiler.
tüfeği aldım bu sefer isabet sorunu çıktı tüfek alakasız yerleri vuruyor çok kısa mesafelerde bile, sorun yine namlu kilidi, namlu tam yerine oturmuyormuş, yine hatsana gittim problemi halledip verdiler .
bugun denedim yine isabet problemi var uzak mesafelerde daha belirgin, tüfeği bugun yine götürdüm bu sefer namluda problem oldugunu düzelteceklerini soylediler
resmen hobiden sogudum allahtan emektar mod 125 tüfeğim var, onunla atış yapiyorum. eski model sas ve quatrosuz mod 125 olmasına rağmen yaklaşık 1000 atıştan sonra tüfek kendine geldi kurulması kolaylaştı isabeti arttı , tepmesi biraz azaldı.
bu arada mod 125i de 0 almıştım kundak vidalarınnı gevşemesi sonucu hatsana götürmüştüm. tetik ve mekanizması değişmiş birde yeni nesil gez takmışlar. artık kundak vidalarıda gevşemiyor. tüfek keyif veriyor.
bu saatten sonra mod 99 dedilermi arkadaşlara pekde iyi tavsiyelerde bulunmayacağım zira tüfeğim yeni üretimdi yurt dışına ihrah edilecek modellerden aldım tanıdık vasıtası ile, paketini ilk ben açtım ilk ben kullandım( bayide beklemiş denenmiş tüfek değil)
ihraç mod 99 lar boyle ise, kimbilir yurt içine verilenler nasıldır.
yarın gidip tüfeği alacağım deneyip yorumlarını yazacağım tekrardan