Togayla birlikte 09:30 gibi geliriz İnsaallah.
26.11.2011 Buluşalım, Konuşalım, 50 Metrede Puanlı Yarışalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gel togay gel de bir tekmil alalım bakalım nasıl veriyorsun tekmili künyeyi ezberlemişmisin anlarız o zaman
sevgiler
-
Ben saat 8:00 gibi mekana gelirim, birşeyler alırım aç olan varsa kahvaltı yaparız. Erdinç ayrıca tüp için çok teşekkürler,
-
yarın 07:30'da işten çıkacağım nasipse taksiye atlayıp geleceğim .işten geleceğim için tüfeğim olmayacak dolayısıyla abilerimizin cömertliğine sığınacağım.
-
Tüfek problem değil dostum, Mehmet yarın gelirken senin fotoğraf makinesini de getirmeyi unutma.
-
Bir şartla benimde resmimi çekin arkadaş. Saygılar
-
Bir şartla benimde resmimi çekin arkadaş. Saygılar
Söz -
[
Ben saat 8:00 gibi mekana gelirim, birşeyler alırım aç olan varsa kahvaltı yaparız. Erdinç ayrıca tüp için çok teşekkürler,
Öyle kuru kuru teşekkür olmaz Murat hocam, yarın bir simitini yerim
-
Bende isterim simit yoksa getirmem tupu hahaha 4 kat cijart 4 kat indirr oo simitle olmaz bu is hahaha .
Sabah 9 civarlarinda togayi alacagim icin sihhiye kizilay cinnah tarafindan gidicem o taraflarda olan varsa alabilirim. -
Mustafa nerelerdesin gelmez oldun? Saygılar
-
Mustafa nerelerdesin gelmez oldun? Saygılar
Eğer bu Mustafa ben isem; Abi sınavlardan yeni çıktım, birde başka koşturmacalar falan var. Haftaya inşallah geliyorum. -
erken ayrılmak durumunda kaldım. ama dondurucu soğuğa rağmen (saat 7de -9 dereceydi ) kalabalık ve keyifli bir buluşma oldu.
-
herşey için teşekkürler çok güzel bir buluşma oldu videoları bekliyorum tez vakitte
-
herşey için teşekkürler çok güzel bir buluşma oldu videoları bekliyorum tez vakitte
Erdinç'in çektiği videoları zor görürüz, (Erdinç utandır beni )
-
Biz daha yeni ayrıldık mekandan, atışlara 1 gibi çay molası verip bu saate kadar tekrar devam ettik. Gerçekten özellikle sabah saatlerinde dondurucu soğuk vardı. Epey bir fotoğraf ve video çekimi yaptık. En kısa zamanda yüklenecektir Patlayıcı madde umanı Furkan ' a da ayrıca teşekkürler
-
Biz daha yeni ayrıldık mekandan, atışlara 1 gibi çay molası verip bu saate kadar tekrar devam ettik. Gerçekten özellikle sabah saatlerinde dondurucu soğuk vardı. Epey bir fotoğraf ve video çekimi yaptık. En kısa zamanda yüklenecektir Patlayıcı madde umanı Furkan ' a da ayrıca teşekkürler
erdinç abi bütün tüpler ben onlara arkamı dönerken patladığından hiçbir şey göremedim ağız tadıyla izlettirmediler heycanla bekliyorum görüntüleri ama asıl bombalar mehmet abide dürbünden nasıl gözüküyordu çok merak ettim -
AnkaraTeam'ın, En Genç, ve En Güzel Atıcısı " Selin KAYA "
[Resim Engellendi: http://www.upload.gen.tr/uploads8/tgjc283y/thumb_DSC06477.JPG][Resim Engellendi: http://www.upload.gen.tr/uploads8/tgjc283y/thumb_DSC06478.JPG][Resim Engellendi: http://www.upload.gen.tr/uploads8/tgjc283y/thumb_DSC06479.JPG]
-
Demek ki Erdem abi bu prenses yüzünden erkenden eve kaçıyor
-
Beyler buyrun taze taze:) İyi seyirler, Saygılar
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Güzelmiş gerçekten Mehmet abi .Çekim yaptıgınız alette hoş bir aparat görüntüler güzel .
-