Kolay gelsin Leventim, bir yandan uğraşırken bir yandan da kısa olanlardan birini atsan olma m ya sen bilirsin ama sana tavsiyem parça parça 1veya maksimum 2 dakikayı geçmeyecek şekilde ayarlarsan çekimleri izleyenler de sıkılmadan izlerler diye düşünüyorum. Hadi kolay gelee .
26.11.2011 Buluşalım, Konuşalım, 50 Metrede Puanlı Yarışalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
eline sağlık Levent
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çok güzel bir derleme olmuş
-
levent abi cok saol güzel olmuş
sen montajı movie markerde mi yaptın??
-
Bol hareketli bir hafta sonunu kaçırmışız. Çok eğlenceli geçtiği çekimlerden belli oluyor.
-
Eline sağlık Levent abi.
-
acayip heveslendim bu videoyu izleyince:)bitanesini de kaçırmazmı insan yaw...çookk çalışmam lazım çokk!!
-
Levent,Video güzel olmuş..ellerine sağlık.
-
tek kelimeyle süper bir cumartesi geçirdim ... sabah 08 30 dan 15 00 a kadar süper atış ve çekimler yaptık herkese çok teşekkürler..
-
çok güzel kalabalık buluşma olmuş video çekimleri gayet güzel olmuş emeği geçen arkadaşların eline sağlık
-
Çok güzel buluşma olmuş elinize sağlık. Buluşmalarda itafiyeye haber veriyor musunuz?
-
Teşekkürler.
Furkan görüntüleri MPEG VIDEO WIZARD diye bir program var onda yapıyorum, porgramı istersen getirebilirim. -
-
Ömer eline sağlık,,Bu video piyangodanmı cıktı..
-
güzel günün anısına telefonla çekmiştim anca yükleyebildim.
-