Geçen hafta soğuk bizi yordu, bu hafta hazırlıklı gelelim. Sabah saat 09:00 da alanda olurum. Farklı fikir ve projelere açığız, buyrun başlık. Saygılar
26.11.2011 Buluşalım, Konuşalım, 50 Metrede Puanlı Yarışalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçen hafta soğuk bizi yordu, bu hafta hazırlıklı gelelim. Sabah saat 09:00 da alanda olurum. Farklı fikir ve projelere açığız, buyrun başlık. Saygılar
Soğuktan korunmanın en güzel yolu benim gibi sabah 07:00 gibi çamlığa çıkıp iyice bir üşümek. Sonrasında aşağı inince soğuk pek etkilemiyor. Ben bir aksilik olmazsa sabah erken çamlığa çıkar sonrasında aşağı inerim.
-
buluşma tam olarak nerede olacak sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar.
-
buluşma tam olarak nerede olacak sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar.
http://www.paintsign.com/p/default.asp?C=5
Bu Adreste otopark alanında oluruz.bekleriz.
-
bende gelirim herhalde...
-
Tüfekli, Tüfeksiz??? Saygılar
-
Mesela şöyle birşey yapabiliriz? Ayakta yada oturarak destekli Erdinçte ki Büyük hedef kağıtları varya onların arkasına turuncu sprey boyayla 1tl den biraz büyük hedefler çizelim. 3 kişi aynı anda 3 er atış yapsın, 1 de hakem olsun en merkezli hedefi 5 puan 2. 3puan ve 3. 1 puan olarak kağıda yazsın. Toplam 10 hedef x3 30 atış sonunda en çok puan alan kişi galip gelmiş sayılsın. Kişi sayısına göre 2 veya 3 tur değişmeli atabiliriz yada kura usülü eşleşme ile takımlar kuralım puanlama takım puanı olarak değerlendirilsin.
Muhtemel hedefler aynı standartta çizilir mi bilemiyorum fikri olan? Saygılar
-
Soğuktan korunmanın en güzel yolu benim gibi sabah 07:00 gibi çamlığa çıkıp iyice bir üşümek. Sonrasında aşağı inince soğuk pek etkilemiyor. Ben bir aksilik olmazsa sabah erken çamlığa çıkar sonrasında aşağı inerim.
Peşindeyim Kamuran abi. -
Tüfekli, Tüfeksiz??? Saygılar
belki 2 tüfekli, belki tüfeksiz
-
http://www.paintsign.com/p/default.asp?C=5
Bu Adreste otopark alanında oluruz.bekleriz.
osman abi mühye köyü otobüslerinin numarasını biliyormusun acaba ?
-
Geçen hafta paintballa gelenlerden duymuştum 109 yada 190 gibi hatırlıyorum otobüs numarasını
-
109 da 190 da değilmiş karataş felan çıkıyo... bu cumartesi geliyim diyorum araç yok gelebilirsem otobüsle geleceğim hadi hayırlısı..
-
mahallesi
Geçen hafta paintballa gelenlerden duymuştum 109 yada 190 gibi hatırlıyorum otobüs numarasını
190 mış kardeş karataş arabaları yeşilkent mahallesinden geçiyomuş -
-
osman abi mühye köyü otobüslerinin numarasını biliyormusun acaba ?
190 Numara,Kızılay Güvenpark tan kalkıyor.
-
190 lar bana çok ters kalıyor 5 dk ile kaçırıyom sonra sabah ayazında bir saat kızılay ayazında bekliyom ama yinede gelmeyi düşünüyorum
-
selamlar....yaw şu buluşmayı pazar yapın abilerim..yada cumartesi sabahtan değilde mesela öğlen 13,30 gibi..işyerinden cumartesi öğlen 12,00 çıkıyorum..siz atışı bitirip dağılmış oluyorsunuz sanırım o saate kadar..2 hafta araba var bende,yenimahalle,batıkent eryaman kızılay ulus,alayını toplar gelirim aracı olmayan..:))hem sabah ayazı da olmaz..:))
-
Osman Abi cumartesi gelirken bir kaç tane sincap, kuş, tavuk, kedi, köpek hedeflerinden ne varsa ( Çeşit olsun ) getirirmisin. Video ekimi de yaparız, hem de yeni aldığımız aparatı denemiş oluruz abi.
-
video çekimi varsa ve gelebilirsem siz büyüklerimizinde izniyle çakmak tüpü gösterisi yapmayı öneririm onay çıkarsa malzeme benden bol bol
-
Sabah dersim olduğu için sanırım gelemeyeceğim. Sİzlere iyi eğlenceler.
-