Geçen hafta soğuk bizi yordu, bu hafta hazırlıklı gelelim. Sabah saat 09:00 da alanda olurum. Farklı fikir ve projelere açığız, buyrun başlık. Saygılar
26.11.2011 Buluşalım, Konuşalım, 50 Metrede Puanlı Yarışalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Geçen hafta soğuk bizi yordu, bu hafta hazırlıklı gelelim. Sabah saat 09:00 da alanda olurum. Farklı fikir ve projelere açığız, buyrun başlık. Saygılar
Soğuktan korunmanın en güzel yolu benim gibi sabah 07:00 gibi çamlığa çıkıp iyice bir üşümek. Sonrasında aşağı inince soğuk pek etkilemiyor. Ben bir aksilik olmazsa sabah erken çamlığa çıkar sonrasında aşağı inerim.
-
buluşma tam olarak nerede olacak sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar.
-
buluşma tam olarak nerede olacak sizlerle tanışmak isterim arkadaşlar.
http://www.paintsign.com/p/default.asp?C=5
Bu Adreste otopark alanında oluruz.bekleriz.
-
bende gelirim herhalde...
-
Tüfekli, Tüfeksiz??? Saygılar
-
Mesela şöyle birşey yapabiliriz? Ayakta yada oturarak destekli Erdinçte ki Büyük hedef kağıtları varya onların arkasına turuncu sprey boyayla 1tl den biraz büyük hedefler çizelim. 3 kişi aynı anda 3 er atış yapsın, 1 de hakem olsun en merkezli hedefi 5 puan 2. 3puan ve 3. 1 puan olarak kağıda yazsın. Toplam 10 hedef x3 30 atış sonunda en çok puan alan kişi galip gelmiş sayılsın. Kişi sayısına göre 2 veya 3 tur değişmeli atabiliriz yada kura usülü eşleşme ile takımlar kuralım puanlama takım puanı olarak değerlendirilsin.
Muhtemel hedefler aynı standartta çizilir mi bilemiyorum fikri olan? Saygılar
-
Soğuktan korunmanın en güzel yolu benim gibi sabah 07:00 gibi çamlığa çıkıp iyice bir üşümek. Sonrasında aşağı inince soğuk pek etkilemiyor. Ben bir aksilik olmazsa sabah erken çamlığa çıkar sonrasında aşağı inerim.
Peşindeyim Kamuran abi. -
Tüfekli, Tüfeksiz??? Saygılar
belki 2 tüfekli, belki tüfeksiz
-
http://www.paintsign.com/p/default.asp?C=5
Bu Adreste otopark alanında oluruz.bekleriz.
osman abi mühye köyü otobüslerinin numarasını biliyormusun acaba ?
-
Geçen hafta paintballa gelenlerden duymuştum 109 yada 190 gibi hatırlıyorum otobüs numarasını
-
109 da 190 da değilmiş karataş felan çıkıyo... bu cumartesi geliyim diyorum araç yok gelebilirsem otobüsle geleceğim hadi hayırlısı..
-
mahallesi
Geçen hafta paintballa gelenlerden duymuştum 109 yada 190 gibi hatırlıyorum otobüs numarasını
190 mış kardeş karataş arabaları yeşilkent mahallesinden geçiyomuş -
-
osman abi mühye köyü otobüslerinin numarasını biliyormusun acaba ?
190 Numara,Kızılay Güvenpark tan kalkıyor.
-
190 lar bana çok ters kalıyor 5 dk ile kaçırıyom sonra sabah ayazında bir saat kızılay ayazında bekliyom ama yinede gelmeyi düşünüyorum
-
selamlar....yaw şu buluşmayı pazar yapın abilerim..yada cumartesi sabahtan değilde mesela öğlen 13,30 gibi..işyerinden cumartesi öğlen 12,00 çıkıyorum..siz atışı bitirip dağılmış oluyorsunuz sanırım o saate kadar..2 hafta araba var bende,yenimahalle,batıkent eryaman kızılay ulus,alayını toplar gelirim aracı olmayan..:))hem sabah ayazı da olmaz..:))
-
Osman Abi cumartesi gelirken bir kaç tane sincap, kuş, tavuk, kedi, köpek hedeflerinden ne varsa ( Çeşit olsun ) getirirmisin. Video ekimi de yaparız, hem de yeni aldığımız aparatı denemiş oluruz abi.
-
video çekimi varsa ve gelebilirsem siz büyüklerimizinde izniyle çakmak tüpü gösterisi yapmayı öneririm onay çıkarsa malzeme benden bol bol
-
Sabah dersim olduğu için sanırım gelemeyeceğim. Sİzlere iyi eğlenceler.
-