yaklasık 20 gun once gamo nun p25 serısını aldım sılahı evırdım cevırdım heryerıne baktım ama bı nısangahı ayarı yapamadım 15 metrede dagılıyo toplama yapamıyorum gezın ordakı vıda ayar ıcın degılmıs onu sıktım gevsettım sırayla ole atıs yaptım gene ole aynı dagılmaları yasadım bu modelde nısangah ayarını nasıl yapıyoruz bılen varsa paylasın arkadaslar
nisangah ayarı
-
ocean84 -
26 Kasım 2011 20:45
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Ayarlı gez yoksa, red dot ya da lazer pointer kullanabilirsin. Gerçi bu silahta aparat takmak için P25 tactical modelindeki gibi bir ray lazım. Lazer takablirsen CO2 tüpte basınç azaltıkça yeni sıfırlama yapmak gerekebilir bu da ayrı bir sorun.
-
ayarlı degil dedıgın gıbı red dot ve lazer kullanmak ıstemıyorum bunda el alıskanlıgını kaybetmek ıstemıyorum
-
O zaman silahın sapmasına göre biraz aşağı- yukarı atmak lazım bu da bıktırır, belki av tüfeklerinde kullanılan ayarlı- gez arpacıklardan takılabilir, silahın kendi gez arpacığı sökülerek. Uzmanlık gerektiren bir operasyon.
-
senın kullandıgın gamo pt 85 modelıyle aynı ozellıkle ve bıldıgım kadarıyla aynı nısangah tarzı sen nasıl nısan alıyosun
-
Orjinal gez-arpacık kullanıyorum, tüpte gaz azalınca grupman bozuluyor, ilk 20 atış iyi. Zoraki alınca daha çok zoraki kullanır oldum.
-
grupman bende genelde bozuk ama sılah bı yere ayrılıklı olarak cekmesı yok acaba mermi hafif kalıyo savuruyomu kullandıgım mermıler gamo rocket ve gamo pro hunter
-
Rocket ve pro hunter hafif değildir, gamo raptor ve Gamo Platinum hafif saçmalar. H&N, JSB, FX gibi kaliteli saçmalarla daha iyi sonuç alınabilir. Grupman derken ben de şişe büyüklüğünde hedefi vurmayı söylemek istedim yoksa havalı tüfek grupmanlarına benzer sonuç elde etmek zor.
-
plastik bardak 15 metreden atıs yaptıgımda 10 mermiden yalnız 3 yada 4 tanesı gelıyo (bardagın arkasına karton kutu koymustum orda bardak etrafı 15 ıle 20 cm arası mermierlerin geneli orda oluyo) eskı tabancam gamo v 3 crohme de ole bı sıkıntı yasamadım hıc attımı ındırdım
-
Arpacık red dotun noktasından daha kalın olduğu için red dotlarla arpacığa göre daha keskin nişan almak mümkün, red dot özellikle tabancaları daha zevkli ve kullanışlı hale getiriyor.
-
plastik bardak 15 metreden atıs yaptıgımda 10 mermiden yalnız 3 yada 4 tanesı gelıyo (bardagın arkasına karton kutu koymustum orda bardak etrafı 15 ıle 20 cm arası mermierlerin geneli orda oluyo) eskı tabancam gamo v 3 crohme de ole bı sıkıntı yasamadım hıc attımı ındırdım
Pt 85 yakın bir performansa sahip. Bu co2 li silahlar içinde en iyi olan benim rastladığım Gamo extreme co2 tüfek.
-
gamo v3 de 3. sarjor den sonra mermılerı hafıften gorurdum bunda 20. mermılerde felan gıttını goruyorum
-
Silah blowback hareketi içinde gaz kullanır, blowbackli silahlarda tüp erken güç kaydebiliyor.
-
ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım ıyı geceler
-
Rica ederim, hassas atış yapmak istiyorsan tavsiyem gez için para harcama bir havalı tüfek ya da zoraki al. Eğlencelik atışlar için P25 güzel bir silah çift taraflı şarjör ve blowback harika.